Arvot, kokemus ja toiminta synnyttävät kulttuurin

Ota yhteyttä


Arvot, kokemus ja toiminta synnyttävät kulttuurin

Kun perustimme Menestystarinat Oy:n vuonna 2006, johtava arvomme oli avoimuus. Avoimuus vuonna 2006 ei ollut itsestään selvää digimarkkinoinnissa. Kokemuksemme mukaan avoimuus on arvo, joka edesauttaa, ja on edesauttanutkin, pitkäaikaisten ja menestyksekkäiden asiakassuhteiden luomisessa.

Nyt 12 vuotta myöhemmin olemme saaneet jo jonkin verran kokemusta liiketoiminnasta ja digitaalisesta markkinoinnista (olihan meillä jo aiemminkin, mutta nyt rutkasti enemmän). Uskallamme väittää, että pitkä kokemus auttaa ennen kaikkea asioiden ennakoinnissa.

Medioista riippumaton toimintatapa

Menestystarinoille on aina ollut selvää, että mainostajat tarvitsevat kumppanin, jonka hyöty ei tule mediahankintojen määrästä. Hyötymme tulee pitkäaikaisista asiakassuhteista.

Mediahankinnoissa on hyvin tyypillistä, että mediatoimistolla tai suurella palveluntarjoajalla on median kanssa vuosiostosopimus, josta mediatoimisto tai palveluntarjoaja saa oman vuosittaisen korvauksen, ostojen määrästä riippuen. Menestystarinoilla ei tällaisia sopimuksia ole. Kaikki palveluihimme kuuluvat mediasuositukset perustuvat asiantuntijan arvioon asiakkaan liiketoiminnasta. Saamme paljon tietoa esimeriksi verkkosivujen analytiikalla, mikä auttaa meitä antamaan suosituksia mediahankintojen lisäämiseksi tai vähentämiseksi, perustuen saatuihin tuloksiin.

Palveluillamme on aina kasvot

Emme ole niin suuri organisaatio, että haluaisimme ”piilottaa” tekijät asiakkailtamme. Asiantuntijamme osallistuvat aktiivisesti asiakkaiden kampanjoihin niiden kaikissa vaiheissa, aina suunnittelusta raportointiin ja optimointiin. Asiakkaamme tietää aina kuka hänen kampanjoistaan huolehtii.

Haluatko tietää lisää palveluistamme? Ota yhteyttä, niin katsotaan miten voimme auttaa!