Displaymainonta & Videomainonta

Ota yhteyttä


Displaymainonta & Videomainonta

Vie yrityksesi maalisektorille display- ja videomainonnalla

Ennakkosuosikki kiinnostaa

Markkinoinnissa ja myynnissä maalipaikkojen määrä perustuu pitkälti tunnettuuteen. Ihmisillä on luontainen halu pitäytyä tunnetussa ja välttää riskiä, joten ostosvalinnat tehdään usein perustuen siihen, kuinka hyvin tuotteita tai palveluita tarjoava yritys on jostain tuttu. Ennakkosuosikit kiinnostavat, koska niiden tarina tunnetaan entuudestaan.

Display-mainontaa ovat banneri-, teksti- tai videomainonta sekä uudelleenmarkkinointi kohderyhmien mukaan valituilla verkkosivuilla. Niiden avulla tuot tunnetuksi niin uusia tuotteita ja palveluita kuin koko yritystäsi ja brändiäsi kustannustehokkaasti oikeille kohderyhmille kiinnostavan sisällön avulla.

Miten me sen teemme

Hyödynnämme monipuolisesti eri kampanjatyyppejä sekä kanavia tavoitteidesi ja kohderyhmäsi tarpeiden mukaan. Raportoimme kampanjan kehityksestä säännöllisesti sekä teemme optimointitoimenpiteitä. Lisäksi teemme banneri- ja tekstimainokset puolestasi tai voit toimittaa meille valmiit materiaalit.

Hyödyt video- ja displaymainonnasta yrityksellesi

Top of mind eli päädyt ihmisten mieliin ja myös pysyt siellä. Nähdessään mainontaasi useammin ihmiset muistavat sinut ja päädyt useammin päätöksenteon lyhytlistalle.

Voit herättää verkossa huomiota ja kiinnostusta nettisivustoilla, joilla myös kohderyhmäsi asioi ja jotka ovat lähellä markkinoimiasi tuotteita ja palveluita. Voit lisäksi mainostaa henkilöille, jotka ovat jo ilmaisseet kiinnostuksensa, mutta jotka silti miettivät lopullista päätöstä.

Menestystarinoiden asiantuntijuus

Ammattilaisemme varmistavat, että yrityksesi viesti jää ihmisten mieleen ja saavutat asetetut tavoitteet. Kohdistamme mainoksenne juuri oikeaan palveluistasi tai tuotteistasi kiinnostuneeseen kohderyhmään juuri oikealla kanavalla.

Seuraamme aktiivisesti digitaalisen markkinoinnin trendejä, joten voimme aina ehdottaa yrityksellesi sopivia viimeisimpiä tuotteita ja palveluita.

Ota yhteyttä, niin tehdään sinusta tunnettu kentällä ja sen ulkopuolella!