Ota yhteyttä


Menestystarinat is a digital
marketing consultant agency.

Our mission is to create concrete and measurable value to our clients’ business by planning and executing succesful digital marketing activities. Our services base on research on internet usage. We are a group of 15 digital marketing professionals with different core competencies.

Customer is in the core of our activities:

We plan and optimise the campaigns together with our clients. We assign you with own campaign planner who is always there for you and with who you can meet up on a regular basis.

Transparent media spending:

We report transparently on actual media spending

More high quality contacts:

Our approach is to work quality, not quantity in our minds. We are not media dependent.

Carefully optimised media budget:

We increase or decrease your media budget based on the campaign results.

Clear connection in sales and marketing:

We use constantly web analytics to monitor campaign results.

Suomen menestyneimmät Facebook-postaukset maaliskuussa

Maaliskuussa Suomen suosituimpien Facebook-postausten kolmen kärjessä erot olivat hiuksenhienoja. Postaus pääsee top-3-listalle keräämällä eniten toimintoja, eli reaktioita, kommentteja tai jakoja. Ykköspaikan otti Gigantti postauksella, jossa arvottiin Huawein puhelin. Arvonta tuotti 63 352 toimintoa, joista suurin osa oli kommentteja. Kakkospaikalle ylsi Original Sokos Hotel Vaakuna Hämeenlinna postauksella, jossa arvottiin hotelliyö. Arvonta keräsi 59 254 toimintoa. Kolmannen...

Säätilaan perustuva Google-mainonta

Hurraa! Kehitys kehittyy: Lanseeraamme juuri kevään kynnyksellä säätilaan pohjautuvan Google-mainonnan.

Mitä olisi vaadittu Facebookin Top-5 sivuksi pääsemiseksi helmikuussa 2018

Helmikuussa 5. eniten toimintoja oli Hobby Hall Facebook sivulla, eli yhteensä 67 765. Toiminnot voivat olla jakoja, tykkäyksiä, ”oli täällä”-klikkauksia, kysymyksiä, keskustelun aloituksia tai keskusteluun osallistumisia. Puhtaasti numeroiksi muutettuna olisi siis tarvittu Facebookissa yli 67 765 toimintoa (interactions).

Google hakukoneoptimointi ja mikä on löytymisen kannalta tärkeää

Googlen hakutulosten järjestyksen päättää Googlen indeksointialgoritmi. Algoritmi ja sen päivitykset ovat Googlelle liikesalaisuuksia, jotta hakutulokset pysyisivät mahdollisimman osuvina.

5 vihjettä brändimarkkinointiin Googlessa

Google tutkii jatkuvasti kuluttajien käyttäytymistä verkossa. Yksi erityinen tutkimuksen kohde on ollut brändilähettiläät (brand advocates). Brändilähettiläät ovat henkilöitä, jotka vaikuttavat muiden ostopäätöksiin. Internetin käyttäjistä joka kolmas on brändilähettiläs.

Arvot, kokemus ja toiminta synnyttävät kulttuurin

Kun perustimme Menestystarinat Oy:n vuonna 2006, johtava arvomme oli avoimuus. Avoimuus vuonna 2006 ei ollut itsestään selvää digimarkkinoinnissa. Kokemuksemme mukaan avoimuus on arvo, joka edesauttaa, ja on edesauttanutkin, pitkäaikaisten ja menestyksekkäiden asiakassuhteiden luomisessa.

Menestystarinat 10 vuotta

Ajan patinoimat 10 vuotta sitten yksi nuori ja toinen nuorekas kaveri päättivät perustaa yhteisen yrityksen. Mukanaan heillä oli kirkas idea, taskut täynnä purukumia ja edessä avoin tie täynnä mahdollisuuksia. Kaverit lukivat parhaat kirjat yrityksen perustamisesta, menestymisestä ja itsensä kehittämisestä, ja olivat luonnollisesti täynnä voiton varmuutta. Eikä lainkaan syyttä! Kaverit olivat kuulleet, että yrityksen perustamiseen voi...