Google Adwords-hakusanamainonta

Ota yhteyttä


Google Adwords-hakusanamainonta

Google mainonta hakukonenäkyvyytesi avuksi

Tutkimuksen mukaan 41 % Googlen kautta kulkevasta liikenteestä kohdistuu hakutulossivun neljään ensimmäiseen mainokseen. Menestyäksesi yrityksesi tulee olla esillä mahdollisimman näkyvästi Googlen hakutulossivulla, ja siihen tarvitaan asiantuntevaa suunnittelua ja toteutusta.

Google on maailman suurin hakukone ja Suomessa sen markkinaosuus on n. 95 %. Jos yritystäsi ei löydy Googlesta, se saattaa olla piilossa suureltakin asiakaskunnalta.

Tuloksellinen Google AdWords- eli hakusanamainonta vaatii asiantuntemusta, kokemusta, näkemystä ja aikaa. Menestystarinoilta saat oikein räätälöityä hakusanamainontaa yrityksesi ja toimialasi mukaisesti.

Miten teemme Google hakukonemainontaa

Tarjoamme jokaisen asiakkaan tarpeisiin räätälöityä avaimet käteen –palvelua, jonka käynnistämme optimitilanteessa jopa alle viikossa toimeksiannosta. Ensimmäiseksi teemme alkukartoituksen asiakkaan verkkoliiketoiminnasta, verkkosivusta sekä tavoitteista, joiden pohjalta luomme kampanjasuunnitelman. Käytyämme läpi suunnitelman asiakkaan kanssa seuraamme kampanjaa tarkasti ja raportoimme ja optimoimme hakusanamainontaa säännöllisesti yhteistyössä asiakkaan kanssa.

Emme tee klikkipaketteja vaan panostamme määrän sijasta tulokselliseen hakusanamainontaan, jonka tehtävä on tuottaa lisäarvoa asiakkaan liiketoimintaan, suoria ostoja tai täyttää jokin muu tavoitteesi. Tästä syystä myös hintamme ovat aina läpinäkyviä. Säännöllisten raporttien sekä kampanjan optimoinnin avulla varmistamme hakusanamainonnan tehokkaan ja tavoitteiden mukaisen toiminnan. Saat vähemmällä panostuksella enemmän tuloksia.

Hyödyt yrityksellesi

Kilpailuetu: Tavoitat kohderyhmäsi kustannustehokkaasti, kun hakusanamainoksesi näkyvät oikeaan aikaan oikeassa paikassa oikeille ihmisille. Yksinkertaisesti: löydyt Googlesta erottuvasti ja näkyvästi, hyödyntäen aina Googlen uusimpia mahdollisuuksia hakusanamainonnassasi.

Menestystarinoiden asiantuntemus

Olemme tehneet menestyksellä AdWords-mainontaa sadoille suomalaisille yrityksille vuodesta 2006. Meillä on vankka kokemus siitä, mikä toimii ja mikä ei, joten tuotamme asiakkaillemme konkreettista lisäarvoa ja kilpailuetua.

Seuraamme tarkasti Googlen palvelun kehitystä ja heidän uusia tuotteitaan ja olemme osa Google AdWords Certified Partner –ohjelmaa eli Googlen sertifioitu yhteistyökumppani. Tarkista Menestystarinoiden status Googlen kumppanisivulta

Palveluksessamme on useita sertifioituja Google-mainonnan ammattilaisia, joilla on kokemusta hakusanamainonnasta monella eri toimialalla.

Ota yhteyttä , niin näyt siellä, missä sinua etsitään!

Teettekö tällä hetkellä AdWords-mainontaa? Tilaa ilmainen kuntotesti, niin selvitämme, voisiko AdWords-mainontanne tehdä teille vielä enemmän!