Hakukoneoptimointi, eli SEO

Ota yhteyttä


Hakukoneoptimointi, eli SEO

Hakukoneoptimointi tuo yrityksesi paalupaikalle hakukonenäkyvyydessä

Parhaat osaavat ennakoida peliä

Kilpailutilanteen tiivistyessä pelin ennakoinnin merkitys korostuu. Hakukoneoptimointi varmistaa etukäteen, että yrityksesi tarjoamat tuotteet ja palvelut ovat edustavasti ja kattavasti näkyvillä silloin, kun palveluitasi tai tuotteitasi haetaan.

Hakukoneoptimoinnissa valitaan yritykselle tärkeät sanat, joilla halutaan näkyä Googlen luonnollisissa hakutuloksissa. Tuloksellinen hakukoneoptimointi edellyttää, että verkkosivuston kokonaiskuvaa hahmotetaan Googlen näkökulmasta.

Miten teemme hakukoneoptimointia

Käymme tarkasti läpi yrityksesi verkkosivut ja tutkimme niiden löydettävyyden eri hakusanoilla, selvitämme löydettävyyteen vaikuttavat tekijät ja analysoimme kilpailutilanteen. Optimoimme verkkosivuja alkukartoituksen pohjalta ja seuraamme tuloksia tarkasti ja kehitämme toimintaa entisestään. Raportoimme myös valittujen kilpailijoiden sijoitukset hakutuloksissa.

Hakukoneoptimoinnin hyödyt yrityksellesi

Hakukoneoptimointi on parhaimmillaan erittäin kustannustehokas tapa tavoittaa asiakkaat silloin, kun se on kaikkein otollisinta ja ohjata heidät verkkosivuillesi. Saat enemmän maalintekopaikkoja verkkosivuille Googlen luonnollisten hakutuloksien kautta. Näet myös, miten yrityksesi on asemoitunut verrattuna valittuihin kilpailijoihin eri hakutermeillä ja saat enemmän yhteydenottoja verkkosivujesi kautta.

Menestystarinoiden SEO-asiantuntemus

Joukossamme on monta vuotta hakukoneoptimointia tehneitä ammattilaisia, joilla on myös kokemusta eri toimialoista. Toimimme asiakkaan kanssa läheisessä yhteistyössä ja tarpeen mukaan voimme joko hoitaa osan tai kaiken hakukoneoptimoinnin ehdotusten toteutuksesta verkkosivuillenne.

Ota yhteyttä ja laitetaan lapa jäähän!