Ohjelmallinen ostaminen

Ota yhteyttä


Ohjelmallinen ostaminen

Ohjelmallisella ostamisella verkon tunnetuimmille mainospaikoille kohdennetusti

Mediatilahankinnat ohjelmallisen ostamisen avulla – AdForm

Mainontaa juuri oikealle kohderyhmälle

AdForm-alusta tuo yhteen mainostajat, kohderyhmät ja mainospaikat. Suomessa useimmat merkittävimmät verkkomediat kuuluvat jo AdForm:n julkaisualustaan. Erityisen tehokkaaksi digimarkkinointiratkaisuksi AdFormin tekee sen mahdollisuudet kohdentaa mainontaa halutuille kohderyhmille. Menestystarinat käyttää ohjelmallisen ostamisen kampanjoissa nimenomaan AdFormia.

Ohjelmallinen mainonta on yksinkertaista

Yksinkertaisimmillaan ohjelmallisen mainonnan aloittamiseen riittää kun AdFormiin perustetaan mainostili, valitaan kohderyhmät ja tehdään mainokset. Tuloksellinen mainostaja yhdistää mainontaan vielä tarvittavat seurantatyökalut tulosten varmistamiseksi ja kehittämiseksi.

Ohjelmallinen mainonta on tehokasta

Mainostilan ostaminen on erittäin nopeaa laajasta ja laadukkaasta mainosverkosta. Mainostajana ei tarvitse erikseen olla yhteydessä kaikkiin mediataloihin, vaan löydät parhaat mainospaikat yhdestä paikasta.

Kohdennettua ja personoitua mainontaa ohjelmallisella ostamisella

AdForm:n avulla voit kohdentaa esimerkiksi jo verkkosivuillasi vierailleille henkilöille, sen perusteella mistä he ovat olleet kiinnostuneita. Tällä tavoin kohdennettuna et tyrkytä palveluitasi niistä kiinnostumattomille vaan tavoitat juuri oikeat henkilöt.
Lisäksi voit vielä kohdentaa maantieteellisesti, iän ja sukupuolen mukaan.

Menestystarinoiden toimintatapa

Toimintamme ohjelmallisessa mainonnassa, kuten muissakin palveluissamme, on täysin läpinäkyvää. Tiedät kulloinkin mistä käyttämäsi palveluiden kustannukset ja tulokset syntyvät. Tehtävämme on tuottaa lisää liiketoimintaa fiksusti toteutetun ohjelmallisen mainonnan avulla.