Palvelut

Analysointi- ja auditointi

Autamme arvioimaan esimerkiksi yrityksesi markkinoinnin, nykyisten verkkosivujen tai verkkokaupan toimivuutta. Analyysien perusteella annamme kehitysehdotuksia, eli kerromme mitkä asiat voidaan tehdä paremmin tulosten parantamiseksi. Näin kaikki tehtävät muutokset perustuvat tietoon.

Verkkosivun käytettävyysanalyysit

Käytettävyys on yksi verkkosivun tärkeimpiä ominaisuuksia. Huonosti käytettävät sivut aiheuttavat myynnin menetyksiä yrityksille. Käytämme mm. HotJaria ja Google Analyticsia verkkosivujen käytettävyyden analysoinnissa. Sekä Google Optimizea A/B -testauksessa. Lue lisää verkkosivujen käytettävyydestä.

Markkinoinnin auditointi

Epäiletkö toimiiko markkinointisi vajaateholla? Voit hyvin olla oikeassa. Markkinointi on vaikea laji myös ammattilaisille. Digimarkkinoinnissa on se hyvä puoli, että se mitä tapahtuu on mitattavissa. Se mitä ei tapahdu pitää päätellä. Tähän tarvitaan ammattilaisen kokemusta ja osaamista. Pyydä meiltä tarjous digimarkkinointisi auditoinnista, tai kokonaan uudelleen tekemisestä!

Ota yhteyttä!

Mitä haluaisit tietää markkinoinnista? Haluatko kasvattaa myyntiä? Onko sinun vaikea saada hyviä työhakemuksia? Eivätkö olemassa olevat asiakkaat osta lisää? Markkinoinnilla voi ratkaista yllättävän monta yrityksen erilaista haastetta. Ole meihin yhteydessä, niin ratkaistaan yrityksesi kasvun esteet tiedolla, taidolla, kokemuksella ja hyvällä mielellä! Soita: 045 876 9670