Palvelut

Verkkosivut

Toteutamme verkkosivut vuosien kokemuksella. Työtämme ohjaa tutkittu tieto siitä, miten verkkosivut on paras rakentaa. Sivusto suunnitellaan aina yksilöllisesti yrityksenne ala ja liiketoimintatavoitteet huomioiden. Hoidamme tarvittaessa myös sivuston hakukoneoptimoinnin.

Verkkosivut

Menestystarinoiden verkkosivut suunnitellaan ennenkaikkea nopeasti lataaviksi, helpoiksi käyttää ja ylläpitää, sekä hakukoneystävällisiksi. Teemme vuodessa noin 10-15 verkkosivua. Eli jokainen sivu on omanlainen ja asiakkaan yksilölliset tarpeet huomioivat. Katso tästä muutamia esimerkkejä toteuttamistamme verkkosivuista. Toteutamme sivut WordPress -julkaisujärjestelmällä. Lue lisää WordPress -kotisivut yritykselle -sivulta.

Verkkokaupat

Toteutamme verkkokauppoja WooCommerce- ja Shopify -verkkokaupparatkaisuilla. Erikoisosaamisemme on verkkokauppojen hakukoneoptimointi, sekä verkkokaupan jatkuva kehittäminen saadun palautteen ja A/B -testauksen pohjalta. Lue lisää, kuinka verkkokauppa on brändin rakentamisen työkalu.

Nopeusoptimointi

Hitaat verkkosivut karkottavat asiakkaita. Mikäli sivujen latausaika ylittää 1,6 sekuntia, niin tutkimusten mukaan konversio-% laskee. Suomessa keskimäärin laajakaistan kautta ladattuna, sivulataus kestää 2,5 sekuntia. Olemme erikoistuneet nopeuttamaan WordPress -sivuja. Lue lisää nopeista verkkosivuista.

Ota yhteyttä!

Mitä haluaisit tietää markkinoinnista? Haluatko kasvattaa myyntiä? Onko sinun vaikea saada hyviä työhakemuksia? Eivätkö olemassa olevat asiakkaat osta lisää? Markkinoinnilla voi ratkaista yllättävän monta yrityksen erilaista haastetta. Ole meihin yhteydessä, niin ratkaistaan yrityksesi kasvun esteet tiedolla, taidolla, kokemuksella ja hyvällä mielellä! Soita: 045 876 9670