Palvelut

Verkkosivut

Toteutamme verkkosivut vuosien kokemuksella. Työtämme ohjaa tutkittu tieto siitä, miten verkkosivut on paras rakentaa. Sivusto suunnitellaan aina yksilöllisesti yrityksenne ala ja liiketoimintatavoitteet huomioiden. Hoidamme tarvittaessa myös sivuston hakukoneoptimoinnin.

Verkkosivut

Menestystarinoiden verkkosivut suunnitellaan ennenkaikkea nopeasti lataaviksi, helpoiksi käyttää ja ylläpitää, sekä hakukoneystävällisiksi. Teemme vuodessa noin 10-15 verkkosivua. Eli jokainen sivu on omanlainen ja asiakkaan yksilölliset tarpeet huomioivat. Toteutamme sivut WordPress -julkaisujärjestelmällä. Lue lisää WordPress -kotisivut yritykselle -sivulta.

Verkkokaupat

Toteutamme verkkokauppoja WooCommerce- ja Shopify -verkkokaupparatkaisuilla. Erikoisosaamisemme on verkkokauppojen hakukoneoptimointi, sekä verkkokaupan jatkuva kehittäminen saadun palautteen ja A/B -testauksen pohjalta. Lue lisää, kuinka verkkokauppa on brändin rakentamisen työkalu.

Nopeusoptimointi

Hitaat verkkosivut karkottavat asiakkaita. Mikäli sivujen latausaika ylittää 1,6 sekuntia, niin tutkimusten mukaan konversio-% laskee. Suomessa keskimäärin laajakaistan kautta ladattuna, sivulataus kestää 2,5 sekuntia. Olemme erikoistuneet nopeuttamaan WordPress -sivuja. Lue lisää nopeista verkkosivuista.

Blogi

WordPress -verkkosivut yritykselle

Menestystarinat on tehnyt verkkosivuja vuodesta 2010 lähtien. Teemme yritysverkkosivuja noin 10-15 kpl vuodessa, joten sivut ovat aina yksilölliset ja asiakaslähtöiset….

Lue lisää >

Euroopan nopeimmat WordPress -verkkosivut

Euroopan hitaimmat verkkosivut ovat Italiassa, missä keskimääräinen sivulataus kestää 5,3 s. Euroopan nopeimmat sivut ovat Liettuassa, jossa keskimääräinen sivulataus kestää…

Lue lisää >

Tehdäänkö sinullekin verkkosivut, jotka tuottavat kauppaa ja laadukkaita liidejä kellon ympäri?

Verkkosivun ei tule olla vain olemassa, vaan siitä täytyy saada jotain hyötyä. Emme tee toimimattomia verkkosivuja. Tiimi täynnä rautaisia ammattilaisia…

Lue lisää >