Menestystarinat logo
Kehitys

Kehitys

Verkkosivujen kehitys ja ylläpito

Verkkosivujen kehitys ja ylläpito

Meidän verkkosivujen kehittäjät ovat huikeita tyyppejä tekemään valmiista sivuista entistä parempia. Kehittäminen meinaa sitä, että aletaan parantamaan koodia, sisältöä, kuvia ja videoita, joilla sivusto herätetään eloon. Kehittäminen ei lopu milloinkaan. Vastakohta kehittämiselle olis pysähtyminen ja kuka sellaista haluaa? Kun saadaan uutta tietoa, niin siitä kehitetään aina toimiva osa kokonaisuuteen.
Ylläpito meillä tarkoittaa verkkosivuista huolehtimista kokonaisvaltaisesti, jotta ne toimivat vuosienkin kuluttua, kuin ne olisi eilen julkaistu. Ylläpidämme myös muiden tekemiä verkkosivuja.

Lue lisää arrow
Markkinointikonsultti

Markkinoinnin konsultointi

Jengi meillä on ihan sisällä markkinoinnissa. Se meinaa sitä, että he kaikki miettii, ratkoo, suunnittelee ja tekee erilaisia markkinoinnin hommia kahdeksan tuntia päivässä, nelkyt tuntia viikossa ja melkein pari sataa tuntia kuukaudessa. Kun teidän firmassa ollaan jumissa markkinoinnin suunnan tai mahdollisuuksien kanssa, niin tästä jengistä löytyy aina joku, joka pystyy jeesaamaan.

Lue lisää arrow
user-experience

Käytettävyysoptimointi

Yksi firman markkinoinnin pullonkauloista saattaa olla siinä, että porukka ei osaa käyttää firman sivuja tarpeeksi hyvin. Tähän ollaan törmätty varsinkin isoilla sivustoilla, joille on kertynyt valtavat määrät sisältöä. Matkan varrella on ehkä unohtunut kenelle siitä sisällöstä voi olla hyötyä ja missä tilanteessa. Perusjuttuina firmoilta saattaa puuttua tavoite sivuilta ja porukka jää ihmeissään pyörimään saitille tai lähtee sieltä pois. Me sitten ratkotaan näitä asioita testaamalla erilaisia vaihtoehtoja siellä sivuilla, kunnes parhaat ratkaisut löytyy.

Lue lisää arrow
Hakukoneoptimointi

Hakukoneoptimointi

Me jeesataan firmoja saamaan lisää näkyvyyttä ja asiakkaita hakukoneista kehittämällä niiden sivustoja ja sisältöjä paremmiksi. Joskus porukka luulee, et sivuja tulis kehittää hakukoneita varten. Mut oikeesti niitä sivuja käyttää ihmiset. Ja hakukoneetkin antavat sivuille lisää näkyvyyttä, kun sivuilla on paljon ihmisiä hyödyttävää sisältöä, jota myös käytetään. Eli me tehdään hakukoneoptimointia tekemällä sivustoja ja niiden sisältöjä paremmiksi tavallisille ihmisille.

Lue lisää arrow

Viritetään firmasi markkinointi kuntoon.

Selvitetään, mitkä pullonkaulat kannattaa korjata ensin.

Ota yhteys