Menestystarinat logo
Käytettävyysoptimointi

Käytettävyysoptimointi

user-experience
user-experience

Käytettävyysoptimointi

Laadukkaasti toteutetuilla verkkosivuilla koko asiakkaan kulkema polku on rakennettu juuri hänen tarpeitansa varten ja selkeäksi kulkea. Menestystarinoilla on vankka kokemus verkkosivujen rakentamisesta. Teemme paljon AB-testausta tutkiaksemme kävijöiden mieltymyksiä sivuston erilaisia sisältöä kohtaan ja niiden vaikutusta tavoitekäyttäytymisen toteutumiseen.

Contact us arrow

Empaattisuus

Olemme ylpeitä lämminhenkisestä työyhteisöstämme, joka mahdollistaa yksilöllisen kasvun. Annamme jokaisen tulla nähdyksi ja kuulluksi. Annamme suuren arvon työntekijöittemme vahvuuksille. 

Rohkeus

Turvallinen työyhteisömme rohkaisee kokeilemaan uutta ja kyseenalaistamaan totutun. Uskallamme ottaa riskejä mutta harkittuja sellaisia. Olemme valmiita tunnustamaan virheemme ja myös oppimaan niistä. 

Omanarvontunto

Tunnemme arvomme asiantuntijoina ja yrityksenä. Emme laske itsellemme asettamiamme vaatimuksia minkään tai kenenkään vuoksi.

Käytettävyysoptimointi

Verkkopalveluissa, kuten verkkokaupassa tai -sivuilla, tapahtuvia konversioita eli tavoitekäyttäytymisen toteutumista on mahdollista tehostaa huolellisen UX-suunnittelun avulla. UX on lyhenne englanninkieliselle termille user experience eli suomeksi käyttäjäkokemus. Laadukkaasti toteutetuilla verkkosivuilla koko asiakkaan kulkema polku on rakennettu juuri hänen tarpeitansa varten ja selkeäksi kulkea.

 

Menestystarinoilla on vankka kokemus verkkosivujen rakentamisesta. Teemme paljon AB-testausta tutkiaksemme kävijöiden mieltymyksiä sivuston erilaisia sisältöä kohtaan ja niiden vaikutusta tavoitekäyttäytymisen toteutumiseen.

 

Vaikka digitaalisuus tarjoaa monenlaisia mahdollisuuksia vuorovaikutukseen verkkopalvelukävijän kanssa, on tässä kohdin hyvä käyttää malttia palvelupolkua suunniteltaessa. Liian suuri määrä vuorovaikutusta tekee sivustosta rauhattoman ja kävijäkokemusta heikentävän. Kenties sinäkin olet joskus yrittänyt syventyä mielenkiintoisen artikkelin ääreen eteen ponnahtelevien ikkunoiden häiritessä lukemistasi.

 

Ymmärrämme käytettävyyden olevan yksi laadukkaasti toteutettujen verkkopalveluiden keskisimmistä ominaisuuksista. Sivuston tulee palvella kävijöitä empaattisesti eteenpäin saatellen, hänen kysymyksiinsä vastaillen ja ratkaisuja hänen ongelmiinsa tarjoten. Tätä on hyvä verkkosivujen käytettävyys.

 

Mikäli tarvitset apua verkkopalvelusi käytettävyysoptimoinnissa, käänny Menestystarinoiden puoleen!

Kiinnostaisiko sinua työskennellä tiimissämme? Ole meihin yhteydessä!

divider divider

Kiinnostaisiko sinua työskennellä tiimissämme? Ole meihin yhteydessä!

Haluaisitko jutella markkinoinnista?

Kerromme mielellämme, miten voimme edistää sinun liiketoimintaasi.

Ota yhteyttä
Laura Alho Laura Alho
Read more arrow
Laura Alho Laura Alho
Read more arrow
Laura Alho Laura Alho
Read more arrow