Menestystarinat logo
Markkinoinnin konsultointi

Markkinoinnin konsultointi

Markkinoinnin konsultointi
Markkinointikonsultti

Markkinoinnin konsultointi

Jengi meillä on ihan sisällä markkinoinnissa. Se meinaa sitä, että he kaikki miettii, ratkoo, suunnittelee ja tekee erilaisia markkinoinnin hommia kahdeksan tuntia päivässä, nelkyt tuntia viikossa ja melkein pari sataa tuntia kuukaudessa. Kun teidän firmassa ollaan jumissa markkinoinnin suunnan tai mahdollisuuksien kanssa, niin tästä jengistä löytyy aina joku, joka pystyy jeesaamaan.

Ota yhteyttä arrow
Influencer-markkinointi

Empaattisuus

Olemme ylpeitä lämminhenkisestä työyhteisöstämme, joka mahdollistaa yksilöllisen kasvun. Annamme jokaisen tulla nähdyksi ja kuulluksi. Annamme suuren arvon työntekijöittemme vahvuuksille. 

Rohkeus

Turvallinen työyhteisömme rohkaisee kokeilemaan uutta ja kyseenalaistamaan totutun. Uskallamme ottaa riskejä mutta harkittuja sellaisia. Olemme valmiita tunnustamaan virheemme ja myös oppimaan niistä. 

Omanarvontunto

Tunnemme arvomme asiantuntijoina ja yrityksenä. Emme laske itsellemme asettamiamme vaatimuksia minkään tai kenenkään vuoksi.

Markkinoinnin konsultointi

Vahvan digimarkkinointiosaamisemme kautta voimme rakentaa yrityksellesi aukottoman digitaalisen kosketuspinnan yrityksellesi tärkeimpiin ihmisiin. Autamme yritystäsi kohderyhmien tunnistamisessa, brändin kirkastamisessa ja markkinointistrategian luomisessa. Viemme yhdessä sovitut markkinoinnin toimenpiteet suunnittelusta toteutukseen, saavutetuista tuloksista koko ajan oppien. Jotta tekemämme markkinointi olisi tuloksekasta, paneudumme perinpohjaisesti yrityksesi liiketoimintaan ja tavoitteisiin. Näin pystymme ehdottamaan juuri sinun yrityksesi liiketoimintaa edistäviä toimenpiteitä, kanavia, menetelmiä ja sisältöjä.

Tarkastelemme asiakkaamme markkinointia aina kokonaisuutena kehitysehdotuksia antaen ja tekemistä kehittäen. Tarjoamamme OmaDigitoimisto-palvelun kautta varmistat edelläkävijyytesi digimarkkinoinnin alueella. Sen sijaan, että palkkaisit yhden tai kaksi markkinointi-ihmistä yritykseesi, saat meiltä kokonaisen syväosaajien tiimin edistämään markkinointiasi lukuisissa digitaalisissa kanavissa.

Tarvittaessa toimimme markkinoinnin tekijöiden sparraajina ja kumppaneina toteuttamaan entistä toimivampaa markkinointia. Tällöin voimme poistaa yritysjohdolta epävarmuuden markkinoinnin kehittymisestä, kun annamme säännöllisen palautteen tekijöille.

Selvitetään, kuinka markkinointi voisi auttaa saavuttaman tavoitteesi, varaa tästä 15 minuutin keskusteluaika.

Autamme sinua tekemään oikeita päätöksiä.

divider divider

Autamme sinua tekemään oikeita päätöksiä.

Viritetään firmasi markkinointi kuntoon.

Selvitetään, kuinka voimme auttaa yritystäsi.

Ota yhteys