Menestystarinat logo
Markkinoinnin konsultointi

Markkinoinnin konsultointi

Markkinoinnin konsultointi

Vahvan digimarkkinointiosaamisemme kautta voimme rakentaa yrityksellesi aukottoman digitaalisen kosketuspinnan yrityksellesi tärkeimpiin ihmisiin. Jotta tekemämme markkinointi olisi tuloksekasta, paneudumme perinpohjaisesti yrityksesi liiketoimintaan ja tavoitteisiin. Näin pystymme ehdottamaan juuri sinun yrityksesi liiketoimintaa edistäviä toimenpiteitä, kanavia, menetelmiä ja sisältöjä.

Contact us arrow

Empaattisuus

Olemme ylpeitä lämminhenkisestä työyhteisöstämme, joka mahdollistaa yksilöllisen kasvun. Annamme jokaisen tulla nähdyksi ja kuulluksi. Annamme suuren arvon työntekijöittemme vahvuuksille. 

Rohkeus

Turvallinen työyhteisömme rohkaisee kokeilemaan uutta ja kyseenalaistamaan totutun. Uskallamme ottaa riskejä mutta harkittuja sellaisia. Olemme valmiita tunnustamaan virheemme ja myös oppimaan niistä. 

Omanarvontunto

Tunnemme arvomme asiantuntijoina ja yrityksenä. Emme laske itsellemme asettamiamme vaatimuksia minkään tai kenenkään vuoksi.

Markkinoinnin konsultointi

Vahvan digimarkkinointiosaamisemme kautta voimme rakentaa yrityksellesi aukottoman digitaalisen kosketuspinnan yrityksellesi tärkeimpiin ihmisiin. Autamme yritystäsi kohderyhmien tunnistamisessa, brändin kirkastamisessa ja markkinointistrategian luomisessa. Viemme yhdessä sovitut markkinoinnin toimenpiteet suunnittelusta toteutukseen, saavutetuista tuloksista koko ajan oppien. Jotta tekemämme markkinointi olisi tuloksekasta, paneudumme perinpohjaisesti yrityksesi liiketoimintaan ja tavoitteisiin. Näin pystymme ehdottamaan juuri sinun yrityksesi liiketoimintaa edistäviä toimenpiteitä, kanavia, menetelmiä ja sisältöjä.

Tarkastelemme asiakkaamme markkinointia aina kokonaisuutena kehitysehdotuksia antaen ja tekemistä kehittäen. Tarjoamamme OmaDigitoimisto-palvelun kautta varmistat edelläkävijyytesi digimarkkinoinnin alueella. Sen sijaan, että palkkaisit yhden tai kaksi markkinointi-ihmistä yritykseesi, saat meiltä kokonaisen syväosaajien tiimin edistämään markkinointiasi lukuisissa digitaalisissa kanavissa.

Kiinnostaisiko sinua työskennellä tiimissämme? Ole meihin yhteydessä!

divider divider

Kiinnostaisiko sinua työskennellä tiimissämme? Ole meihin yhteydessä!

Haluaisitko jutella markkinoinnista?

Kerromme mielellämme, miten voimme edistää sinun liiketoimintaasi.

Ota yhteyttä
Laura Alho Laura Alho
Read more arrow
Laura Alho Laura Alho
Read more arrow
Laura Alho Laura Alho
Read more arrow