Menestystarinat logo
Verkkosivujen kehitys ja ylläpito

Verkkosivujen kehitys ja ylläpito

Verkkosivujen kehitys ja ylläpito
Verkkosivujen kehitys ja ylläpito

Verkkosivujen kehitys ja ylläpito

Meidän verkkosivujen kehittäjät ovat huikeita tyyppejä tekemään valmiista sivuista entistä parempia. Kehittäminen meinaa sitä, että aletaan parantamaan koodia, sisältöä, kuvia ja videoita, joilla sivusto herätetään eloon. Kehittäminen ei lopu milloinkaan. Vastakohta kehittämiselle olis pysähtyminen ja kuka sellaista haluaa? Kun saadaan uutta tietoa, niin siitä kehitetään aina toimiva osa kokonaisuuteen.
Ylläpito meillä tarkoittaa verkkosivuista huolehtimista kokonaisvaltaisesti, jotta ne toimivat vuosienkin kuluttua, kuin ne olisi eilen julkaistu. Ylläpidämme myös muiden tekemiä verkkosivuja.

Ota yhteyttä arrow
Influencer-markkinointi

Empaattisuus

Olemme ylpeitä lämminhenkisestä työyhteisöstämme, joka mahdollistaa yksilöllisen kasvun. Annamme jokaisen tulla nähdyksi ja kuulluksi. Annamme suuren arvon työntekijöittemme vahvuuksille. 

Rohkeus

Turvallinen työyhteisömme rohkaisee kokeilemaan uutta ja kyseenalaistamaan totutun. Uskallamme ottaa riskejä mutta harkittuja sellaisia. Olemme valmiita tunnustamaan virheemme ja myös oppimaan niistä. 

Omanarvontunto

Tunnemme arvomme asiantuntijoina ja yrityksenä. Emme laske itsellemme asettamiamme vaatimuksia minkään tai kenenkään vuoksi.

Verkkosivujen kehitys ja ylläpito

Koetko nykyisten nettisivujesi tukevan liiketoimintaasi? Auttavatko verkkosivusi yritystäsi kohti sille asetettuja tavoitteita? Menestystarinoilta saat apua sivustosi kokonaisvaltaisessa kehittämisessä, näitpä tarvetta esimerkiksi verkkosivukävijän kulun sujuvoittamisessa tai uusien houkuttelevien sisältöjen luomisessa. Avullamme voit varmistaa sen, että verkkosivusi palvelevat yrityksesi liiketoiminnan erityispiirteitä ja tukevat markkinointitoimenpiteitänne.

Sen lisäksi, että luomme asiakkaillemme aivan uusia verkkosivuja, autamme heitä myös olemassa olevien wordpress-sivujen kehittämisessä ja ylläpidossa. Voimme arvioida nykyisen sivustosi käytettävyyttä ja antaa ehdotuksemme liiketoimintaasi hyödyttävistä kehitystoimenpiteistä. Sivustoon tehtävät parannukset voit joko antaa meidän tehtäväksemme tai toteuttaa ne itse.

Verkkosivuja on ylläpidettävä aktiivisesti myös niiden julkaisemisen jälkeen, jotta sivut toimisivat moitteettomasti myös tulevaisuudessa. Halutessasi voimme ottaa huolehdittavaksemme sivustosi päivittäisen ylläpitotyön, varmuuskopioinnit, sisäisen palvelimen turvallisuuspäivitykset, lisäosien päivitykset ja nopeuden optimoinnin kuukausittaisen ylläpitopalvelumme kautta. Meillä ylläpitopalvelussa et maksa mistään turhasta.

Keskustellaan aiheesta lisää, varaa tästä 15 minuutin keskusteluaika.

Verkkosivuista kasvun vauhdittaja.

divider divider

Verkkosivuista kasvun vauhdittaja.

Viritetään firmasi markkinointi kuntoon.

Selvitetään, mitkä pullonkaulat kannattaa korjata ensin.

Ota yhteys