Menestystarinat logo
Verkkosivujen kehitys ja ylläpito

Verkkosivujen kehitys ja ylläpito

Verkkosivujen kehitys ja ylläpito

Verkkosivut tarvitsevat toimiakseen jatkuvaa ylläpitoa ja me voimme olla tässä apunasi. Autamme verkkosivustosi kehittämisessä, jotta se palvelisi kävijöitään mahdollisimman hyvin ja tukisi parhaalla mahdollisella tavalla liiketoimintaasi. Arvioimme sivujasi niiden käytettävyyden kautta ja annamme ehdotuksemme tarpeellisiksi katsomistamme kehitystoimenpiteistä.

Contact us arrow

Empaattisuus

Olemme ylpeitä lämminhenkisestä työyhteisöstämme, joka mahdollistaa yksilöllisen kasvun. Annamme jokaisen tulla nähdyksi ja kuulluksi. Annamme suuren arvon työntekijöittemme vahvuuksille. 

Rohkeus

Turvallinen työyhteisömme rohkaisee kokeilemaan uutta ja kyseenalaistamaan totutun. Uskallamme ottaa riskejä mutta harkittuja sellaisia. Olemme valmiita tunnustamaan virheemme ja myös oppimaan niistä. 

Omanarvontunto

Tunnemme arvomme asiantuntijoina ja yrityksenä. Emme laske itsellemme asettamiamme vaatimuksia minkään tai kenenkään vuoksi.

Verkkosivujen kehitys ja ylläpito

Koetko nykyisten nettisivujesi tukevan liiketoimintaasi? Auttavatko verkkosivusi yritystäsi kohti sille asetettuja tavoitteita? Menestystarinoilta saat apua sivustosi kokonaisvaltaisessa kehittämisessä, näitpä tarvetta esimerkiksi verkkosivukävijän kulun sujuvoittamisessa tai uusien houkuttelevien sisältöjen luomisessa. Avullamme voit varmistaa sen, että verkkosivusi palvelevat yrityksesi liiketoiminnan erityispiirteitä ja tukevat markkinointitoimenpiteitänne.

Sen lisäksi, että luomme asiakkaillemme aivan uusia verkkosivuja, autamme heitä myös olemassa olevien wordpress-sivujen kehittämisessä ja ylläpidossa. Voimme arvioida nykyisen sivustosi käytettävyyttä ja antaa ehdotuksemme liiketoimintaasi hyödyttävistä kehitystoimenpiteistä. Sivustoon tehtävät parannukset voit joko antaa meidän tehtäväksemme tai toteuttaa ne itse.

Verkkosivuja on ylläpidettävä aktiivisesti myös niiden julkaisemisen jälkeen, jotta sivut toimisivat moitteettomasti myös tulevaisuudessa. Halutessasi voimme ottaa huolehdittavaksemme sivustosi päivittäisen ylläpitotyön, varmuuskopioinnit, sisäisen palvelimen turvallisuuspäivitykset ja lisäosien päivitykset yms. kuukausittaisen ylläpitopalvelumme kautta.

Kiinnostaisiko sinua työskennellä tiimissämme? Ole meihin yhteydessä!

divider divider

Kiinnostaisiko sinua työskennellä tiimissämme? Ole meihin yhteydessä!

Haluaisitko jutella markkinoinnista?

Kerromme mielellämme, miten voimme edistää sinun liiketoimintaasi.

Ota yhteyttä
Laura Alho Laura Alho
Read more arrow
Laura Alho Laura Alho
Read more arrow
Laura Alho Laura Alho
Read more arrow