Menestystarinat logo
Markkinointi

Markkinointi

Vaikuttajamarkkinointi

Moni meistä on kiinnostunut kuulemaan vinkkejä ja suosituksia tarjolla olevista tuotteista tai palveluista omalta ystäväpiiriltään tai seuraamiltaan julkisuuden henkilöiltä. Vaikuttajamarkkinointi perustuu juuri tähän ajatukseen. Menestystarinat auttaa sinua löytämään yrityksellesi sopivat vaikuttajat ja ottamaan vaikuttajamarkkinoinnin osaksi markkinointisuunnitelmaanne.

Lue lisää arrow

Some-markkinointi

Tiedätkö sinä, missä kanavissa yrityksellesi tärkeät ihmiset viihtyvät ja minkälaisilla sisällöillä voisitte heitä näissä kanavissa parhaiten palvella? Olemalla näkyvillä ja merkityksellistä sisältöä tarjoamalla herätätte kohdeyleisöissänne kiinnostusta ja luottamusta brändiänne ja asiantuntijuuttanne samalla vahvistaen.

Lue lisää arrow

Sisältömarkkinointi

Haasteena tämän päivän digitaalisessa maailmassa on siellä vastaan tuleva mainos- ja informaatiotulva. Erottautuakseen kilpailijoistaan on yrityksen tarjottava asiakkaalleen merkityksellistä ja juuri häntä palvelevaa sisältöä.

Lue lisää arrow

Markkinoinnin strateginen suunnittelu

Oikein laaditun markkinointistrategian kautta voi yrityksesi käyttää markkinointibudjettinsa järkevällä tavalla ja näin saavuttaa sille asetetut liiketoiminnalliset tavoitteet. Tarvitsisitko apua yrityksesi markkinointistrategian laatimisessa?

Lue lisää arrow

Markkinoinnin automaatio

Markkinoinnin automaation keskeisenä ajatuksena on tarjota oikeanlaista sisältöä oikeanlaisille asiakkaille juuri oikealla hetkellä. Rutiinien automatisoinnin avulla vältytään myös suurelta määrältä käsin tehtävää työtä, ja oikein rakennettuna tämä voi nostaa yrityksen myynnin ennennäkemättömälle tasolle.

Markkinoinnin automaatiolla voidaan tuottaa henkilötason tunnistustietoa verkkosivujen kävijöistä ja automatisoida pisteytyksen perusteella yrityksen markkinointi- ja myyntitoimenpiteitä. Markkinoinnin automaation tavallisimpia tavoitteita ovat myynnin kasvattaminen, liidien hankkiminen ja resurssien säästäminen, ja sen teho perustuu potentiaalisten ostajien tunnistamiseen verkkosivun liikenteestä.

Lue lisää arrow

Google-mainonta

Olemalla näkyvillä pysyt ihmisten mielissä. Tuloksekas Google-mainonta perustuu sekä hyvälle asiakastuntemukselle että tietämykselle Googlen tarjoamista toisiansa täydentävistä mainospaikoista ja kohdentamismahdollisuuksista. Google-mainontaa voidaan kohdentaa monin tavoin yritykselle tärkeiden kohdeyleisöjen, kuten kuluttaja- tai yritysasiakkaiden, löytämiseksi.

Lue lisää arrow

Haluaisitko jutella markkinoinnista?

Kerromme mielellämme, miten voimme edistää sinun liiketoimintaasi.

Ota yhteyttä
Laura Alho Laura Alho
Read more arrow
Laura Alho Laura Alho
Read more arrow
Laura Alho Laura Alho
Read more arrow