Menestystarinat logo
Google-markkinointi

Google-markkinointi

Google -mainonta
Google Ads mainonta

Google-markkinointi

Tästä meidän koko tarina on lähtenyt liikkeelle, eli Googlesta. Nykyään voi sanoa, että: ”Jos et ole Googlessa, et ole olemassa.” Google -markkinointi on siitä erityinen markkinointikeino, että se on ainoa tapa vaikuttaa jengiin, kun ne on ostopolulla tiedonhakuvaiheessa.

Ota yhteyttä arrow
Influencer-markkinointi

Empaattisuus

Olemme ylpeitä lämminhenkisestä työyhteisöstämme, joka mahdollistaa yksilöllisen kasvun. Annamme jokaisen tulla nähdyksi ja kuulluksi. Annamme suuren arvon työntekijöittemme vahvuuksille. 

Rohkeus

Turvallinen työyhteisömme rohkaisee kokeilemaan uutta ja kyseenalaistamaan totutun. Uskallamme ottaa riskejä mutta harkittuja sellaisia. Olemme valmiita tunnustamaan virheemme ja myös oppimaan niistä. 

Omanarvontunto

Tunnemme arvomme asiantuntijoina ja yrityksenä. Emme laske itsellemme asettamiamme vaatimuksia minkään tai kenenkään vuoksi.

Google-mainonta

Olemalla näkyvillä pysyt ihmisten mielissä. Tuloksekas Google-mainonta perustuu sekä hyvälle asiakastuntemukselle että tietämykselle Googlen tarjoamista toisiansa täydentävistä mainospaikoista ja kohdentamismahdollisuuksista. Google-mainontaa voidaan kohdentaa monin tavoin yritykselle tärkeiden kohdeyleisöjen, kuten kuluttaja- tai yritysasiakkaiden, löytämiseksi.

 

Google-mainonta tarjoaa erilaisia mainospaikkoja, joiden kautta pääset kohtaamaan asiakkaasi eri vaiheissa hänen kulkemaansa ostopolkua. Mainospaikkoja ovat Google Ads –hakusanamainonta, Google Display Network –bannerimainonta, Gmail-mainonta Google-sähköpostissa, Google Discover -mainonta Google-sovelluksessa, Google Shopping -mainonta tuotemainoksilla mm. Googlen hakutuloksissa, Youtube-videomainonta, Google Play -mainonta Googlen applikaatiokaupassa, mobiiliapplikaatiomainonta Google Android –sovelluksissa ja Google My Business -paikallishakutuloksissa.

 

Menestystarinat auttaa yritystäsi hyödyntämään juuri teidän liiketoimintaanne tukevat Googlen mainospaikat ja tällä tavoin johdattelemaan potentiaalisia ihanneasiakkaitanne läpi ostopolun.

Kun on aika saada lisää tehoja Google-markkinoinnista: varaa tästä 15 minuutin keskusteluaika kanssamme.

 

Aika laittaa Google-markkinointi kuntoon?

divider divider

Aika laittaa Google-markkinointi kuntoon?

Viritetään firmasi markkinointi kuntoon.

Selvitetään, mitkä pullonkaulat kannattaa korjata ensin.

Ota yhteys