Menestystarinat logo
SoMe-markkinointi

SoMe-markkinointi

Some-markkinointi
Sosiaalisen median markkinointi

Some-markkinointi

Kaikki muuttui, kun tuli some. Täällä pärjäävät ne, jotka osaa puhumisen lisäksi kuunnella. SoMe:ssa voi mainostaa, mikä on sekin ihan ok. Parhaat firmat osaa huomioida oman jenginsä siellä. Eikä tarvii jäädä yksin, me autetaan alusta loppuun. Jengimme on lähes SoMe-natiivi, eikä pelkää puhua siellä.

Ota yhteyttä arrow
Influencer-markkinointi

Empaattisuus

Olemme ylpeitä lämminhenkisestä työyhteisöstämme, joka mahdollistaa yksilöllisen kasvun. Annamme jokaisen tulla nähdyksi ja kuulluksi. Annamme suuren arvon työntekijöittemme vahvuuksille. 

Rohkeus

Turvallinen työyhteisömme rohkaisee kokeilemaan uutta ja kyseenalaistamaan totutun. Uskallamme ottaa riskejä mutta harkittuja sellaisia. Olemme valmiita tunnustamaan virheemme ja myös oppimaan niistä. 

Omanarvontunto

Tunnemme arvomme asiantuntijoina ja yrityksenä. Emme laske itsellemme asettamiamme vaatimuksia minkään tai kenenkään vuoksi.

Some-markkinointi

Ihmiset viettävät runsaasti aikaa lukuisissa eri sosiaalisen median kanavissa. Tiedätkö sinä, missä kanavissa yrityksellesi tärkeät ihmiset viihtyvät ja minkälaisilla sisällöillä voisitte heitä näissä kanavissa parhaiten palvella? Olemalla näkyvillä ja merkityksellistä sisältöä tarjoamalla herätätte kohdeyleisöissänne kiinnostusta ja luottamusta brändiänne ja asiantuntijuuttanne samalla vahvistaen.

LinkedIn-verkosto koostuu eri alojen ammattilaisista ja yrityspäättäjistä, minkä johdosta tämä sosiaalisen median kanava tarjoaa erinomaiset mainosmahdollisuudet B2B-yrityksille ja työnantajamielikuvaa rakentaville ja rekrytointia tekeville yrityksille. LinkedInissä viihtyvillä ihmisillä on erilaisia päämääriä ja kiinnostuksen kohteita, kuten oman asiantuntijuutensa esille tuominen, myynnin ja tunnettavuuden kasvattaminen sekä brändi-identiteetin rakentaminen, ja oikein kohdennetulla LinkedIn-mainonnalla pystyt tavoittamaan liiketoiminnallenne tärkeät ihmiset.

Linkedin mahdollistaa mainosbudjetin käyttämisen hyvinkin tehokkaasti, sillä voit kohdentaa kampanjasi hyvinkin tarkasti oikealle kohdeyleisölle, kuten vaikkapa ammatillisin perustein tai maantieteellisin rajauksin. Onnistunut kohdentaminen edellyttää toki hyvää tuntemusta tavoiteltavasta kohdeyleisöstä.

Menestystarinoilla on kokemusta ja osaamista LinkedIn-mainonnasta ja sen eri mainosmuodoista. Voimme suositella juuri sinun liiketoimintaasi ja tavoitteisiisi sopivat toimenpiteet sekä tarjota niihin brändiänne tukevat sisällöt.

Facebook on yksi suurimmista sosiaalisen median kanavista, joka on pitänyt vuosi toisensa jälkeen suosionsa. Facebookissa tehtävien ilmaisten julkaisujen eli postauksien rinnalla on yrityksen hyvä tehdä maksullista Facebook-markkinointia, joka tarjoaa sille suuren kohdeyleisön, näkyvyyttä ja tuloksia. Facebook-mainonta pitää sisällään runsaasti erilaisia kohdennusmahdollisuuksia eli sisältöjä pystytään suuntamaan hyvinkin tarkasti yrityksen kannalta tärkeille ihmisille.

Osana yrityksen markkinointistrategiaa ja sen mukaisesti toteutettuna on Facebook-mainonta erinomainen tapa rakentaa brändi-identiteettiä sekä kasvattaa myyntiä ja tunnettavuutta. Vastaanottajalleen kiinnostavien ja tunteita herättävien sisältöjen kautta voidaan sitouttaa sekä nykyisiä asiakkaita että tuoda tuote tai palvelu tutuksi mahdollisille uusille asiakkaille.

Menestystarinoilla on vankka osaaminen markkinoinnista monissa eri sosiaalisen kanavissa. Autamme asiakkaitamme hyödyntämään sekä juuri heidän liiketoimintaansa tukevat sosiaalisen median kanavat että niiden tarjoamat kohdennusmahdollisuudet. Mikäli tarvitset apuamme yrityksesi some-markkinoinnissa, voimme ottaa yrityksesi sosiaalisen median markkinoinnin kokonaisuudessaan hoidettavaksemme, aina kampanjoiden suunnittelusta tulosten analysointiin asti. Mainoskampanjoiden onnistuminen edellyttää meiltä huolellista pohjatyötä, kuten tutustumista asiakkaamme liiketoimintaan, tavoitteisiin, kohderyhmiin ja vahvuuksiin.

Meidät kannattaa osallistaa jo varhaisessa vaiheessa mukaan suunnitteluun. Varaa tästä 15 minuutin keskusteluaika.

SoMe-markkinointi kasvattaa luottamusta.

divider divider

SoMe-markkinointi kasvattaa luottamusta.

Viritetään firmasi markkinointi kuntoon.

Selvitetään, mitkä pullonkaulat kannattaa korjata ensin.

Ota yhteys