Mediatilahankinnat tehokkaasti ohjelmallisella ostamisella

Mediatilahankintoja on mahdollista tehdä ohjelmalliseen ostamiseen tarkoitetun AdForm-alustan kautta. Mainostilan ostaminen sujuu tällöin nopeasti laajasta ja laadukkaasta mainosverkosta. Mainostaessasi ohjelmallisesti sinun ei tarvitse olla yhteydessä mediataloihin, vaan löydät parhaat mainospaikat yhdestä paikasta.

Kohdenna ja personoi

AdForm tuo yhteen mainostajat, kohderyhmät ja mainospaikat. Suomessa useimmat merkittävimmät verkkomediat kuuluvat jo AdFormin julkaisualustaan. Erityisen tehokkaaksi digimarkkinointiratkaisuksi AdFormin tekee sen mahdollisuudet kohdentaa mainontaa halutuille kohderyhmille heidän kiinnostuksen kohteidensa mukaan.

AdFormin avulla voit kohdentaa mainokset esimerkiksi jo verkkosivuillasi vierailleille henkilöille, sen perusteella mistä he ovat olleet kiinnostuneita. Tällä tavoin kohdennettuna et tyrkytä palveluitasi niistä kiinnostumattomille vaan tavoitat juuri oikeat henkilöt. Lisäksi voit vielä kohdentaa maantieteellisesti, iän ja sukupuolen mukaan.

Ohjelmallinen mainonta on yksinkertaista

Yksinkertaisimmillaan ohjelmallisen mainonnan aloittamiseen riittää, kun AdFormiin perustetaan mainostili, valitaan kohderyhmät ja tehdään mainokset. Tuloksellinen mainostaja yhdistää mainontaan vielä tarvittavat seurantatyökalut tulosten varmistamiseksi ja kehittämiseksi.

Menestystarinoiden toimintatapa

Toimintamme ohjelmallisessa mainonnassa, kuten muissakin palveluissamme, on täysin läpinäkyvää. Tiedät kulloinkin mistä käyttämäsi palveluiden kustannukset ja tulokset syntyvät. Tehtävämme on tuottaa lisää liiketoimintaa fiksusti toteutetun ohjelmallisen mainonnan avulla.

Haluatko kuulla lisää?