Menestystarinat logo
OmaDigitoimisto

OmaDigitoimisto

Tiimi

Ville HolmJuho SimonenHanna MäkinenKarri Heiskanen

Meidän jengi vie pitkälle

Yksinkin pärjää, mutta yhdessä pääsee pitkälle

Me kutsutaan OmaDigitoimisto -palvelua strategiseksi markkinointipalveluksi, koska siinä saa koko jengin samalle matkalle. Osa firmoista ovat nähneet sen verran omaan tulevaisuuteensa, että tietävät markkinoinnin olevan osa heidän tavoitteellista kasvuaan, jonka kulmakerrointa me voidaan työllämme kasvattaa. Tässä palvelussa meidän duunia ohjaa tavoite ja budjetti, niillä haetaan kulloinkin parasta markkinoinnin komboa. 

Google Ads mainonta

Kasvun mukana joustavaa toimintaa

Viimeksi kun tarkistettiin, niin kaikilla firmoilla oli omanlaisensa lähtökohdat kasvussaan. On ihan eri asia tehdä kasvua ihan äsken perustetulle firmalle tai jo kasvussa olevalle. Ekoja kasvuaskeleita ottava firma tarvii vielä ne työkalut ja sisällöt, joilla voi kasvaa. Niitä me sitten suunnitellaan ja tehdään. Kun firmalla on jo näyttää hyvää kasvua markkinoinnilla, niin sitten voidaan alkaa nostamaan kasvukäyrää.

OmaDigitoimiston jengin tehtävä on viedä eteenpäin sun firman markkinointia. Ne vaihtaa mainoksia, kokeilee uusia kuvia tai tekstejä, tsekkaa miten eri kanavissa tavoittaa firman kohderyhmää ja kertoo sulle jatkuvasti tuloksista. Huikeinta tässä on, että samalla kun hommaa kehitetään, niin siinä opitaan uutta. Tämä karuselli ei pysähdy koskaan.

OmaDigitoimisto on nykyaikaisin markkinointipalvelu. Tässä on koko jengi funtsimassa miten sulle tehtäis lisää hyndeä markkinoinnilla ja kuinka sun firmasi pääsee mahdollisimman helpolla.

Yksi budjetti, kaikki markkinointitarpeet

OmaDigitoimistopalvelumme hoitaa kaikki markkinointitarpeet yhdellä kuukausimaksulla. Me hoidetaan laadukkaasti kaikki hommat lähtien käyntikorttien suunnittelusta, lehtimainosten laatimisesta ihan livenä lähetettäviin keskusteluihin, verkkosivujen kehittämiseen ja datapohjaiseen mainontaan saakka. Kaikesta on kokemusta.

Saavuta tavoitteesi OmaDigitoimiston kanssa

Me selvitetään mielellään oisko tää sulle sopiva ratkaisu, juttelet vaikka Villen kanssa, niin sillähän se selviää.

Viritetään firmasi markkinointi kuntoon.

Selvitetään, mitkä pullonkaulat kannattaa korjata ensin.

Ota yhteys