Menestystarinat logo
Suunnittelu

Suunnittelu

Verkkosivujen suunnittelu

Meidän verkkosivujen suunnittelijat ovat huikeita tyyppejä ratkaisemaan miten kaikki huikeet ideat saadaan hyvännäköisiksi ja käyttökelpoisiksi toteuttaa. Suunnittelu on se vaihe, jossa tsekataan kaikki uhat ja mahdollisuudet, jotta saadaan selkeä sapluuna toteuttajille.

Lue lisää arrow

Graafinen suunnittelu

Me luultiin ennen, että porukalle oli ihan selkeetä mitä graafiset suunnittelijat tekee. Sit me todettiin, ettei se ihan mennykään niin. Meillä graafiset suunnittelijat on galaxin parhaita ongelman ratkojia. Niille voi heittää vaikka kysymyksen, että: ”Miltä näyttää nuorekas ja vastuullinen ohjelmistokehitysyhtiö, jossa kukaan ei ole koskaan tavannut toisiaan, mutta tekevät joka päivä töitä yhdessä luodakseen asiakkailleen parhaita verkkosovelluksia? Aivan. Tosta ne pystyy alkamaan graafisen suunnittelun. Ihan huikeeta.

Lue lisää arrow

Brändin uudistaminen

Brändien uudistaminen on tosi nastaa puuhaa. Siinä suunnitellaan, minkälaisia fiiliksiä firmojen pitäis herättää. Me kutsutaan brändityötä yrityspersoonien rakentamiseksi, siinä saa olla tosi ytimessä. Yleensä me aloitetaan brändityö ongelman määrittämisellä. Mitä sillä brändityöllä halutaan saavuttaa.

Lue lisää arrow

Copywriting

Tästä tekstien suunnittelusta me tykätään. Siinä saa olla tosi luova. Kuinka moni on oikeesti miettinyt sitä miltä firman tekstien pitäs kuulostaa? Kuka se on joka puhuu? Meillä esimerkiksi aiemmin oli puhetyyli verkossa tosi korporaatiomainen ja tylsä. Sitten tajuttiin, että miksi me puhutaan silleen, kun eihän meistä kukaan puhu asiakkaillekaan niin. Sen lisäksi, että mietitään tyyli, niin laitetaan myös sisältö kuntoon.

Lue lisää arrow

Viritetään firmasi markkinointi kuntoon.

Selvitetään, mitkä pullonkaulat kannattaa korjata ensin.

Ota yhteys