Menestystarinat logo
Brändin uudistaminen

Brändin uudistaminen

Brändin uudistaminen

Tarvitsetko apua brändisi kirkastamisessa ja sen esille tuomisessa markkinointikanavissa? Autamme sinua rakentamaan brändillesi identiteetin, jolla puhuttelet ja sitoutat liiketoiminnallesi tärkeitä ihmisiä sekä erottaudut positiivisesti muista alalla toimivista.

Contact us arrow

Empaattisuus

Olemme ylpeitä lämminhenkisestä työyhteisöstämme, joka mahdollistaa yksilöllisen kasvun. Annamme jokaisen tulla nähdyksi ja kuulluksi. Annamme suuren arvon työntekijöittemme vahvuuksille. 

Rohkeus

Turvallinen työyhteisömme rohkaisee kokeilemaan uutta ja kyseenalaistamaan totutun. Uskallamme ottaa riskejä mutta harkittuja sellaisia. Olemme valmiita tunnustamaan virheemme ja myös oppimaan niistä. 

Omanarvontunto

Tunnemme arvomme asiantuntijoina ja yrityksenä. Emme laske itsellemme asettamiamme vaatimuksia minkään tai kenenkään vuoksi.

Brändin uudistaminen

Yrityksen brändimielikuva rakentuu kaikesta yrityksen ja sen sidosryhmien välillä tapahtuvasta vuorovaikutuksesta, kuten yhdessä koetusta, nähdystä ja kuullusta. Brändiä tulee toteuttaa johdonmukaisesti kaikessa yrityksen toiminnassa ja viestinnässä, sisäisesti ja ulkoisesti.

Menestystarinat aloittaa brändityön kirkastamalla yrityksen vahvuuksia, missiota, visiota, arvoja ja yrityskulttuuria. Näiden asioiden tuleminen näkyviksi yrityksen jokapäiväisessä toiminnassa synnyttää ainutlaatuisen brändi-identiteetin. Markkinoinnin asiantuntijana voimme tukea brändiänne johdonmukaisesti kaikissa niissä digitaalisissa kanavissa, joissa teille tärkeät ihmiset viettävät aikaa. Brändinne mukaisesti toimien, tarinaanne pitkäjänteisesti kertoen ja asiakkaitanne esimerkillisesti auttaen ja palvellen jäätte positiivisesti ihmisten mieliin.

Brändiyhteistyön aloitamme aina tutustumalla yrityksen liiketoimintaan, sen kohderyhmiin ja positioon markkinoilla. Laadimme yritykselle strategian eli toimintasuunnitelman, joka kattaa yrityksen brändin ja sitä tukevat toimenpiteet. Brändityömme jalostuu ns. brändimanuaaliksi, joka toimii oppaana yrityksen jokapäiväisessä tekemisessä. Brändimanuaali pitää sisällään yrityksen visuaalisen ilmeen, tone-of-voicen eli äänensävyn sekä ohjeistuksen mainontaa ja markkinointia varten.

Kiinnostaisiko sinua työskennellä tiimissämme? Ole meihin yhteydessä!

divider divider

Kiinnostaisiko sinua työskennellä tiimissämme? Ole meihin yhteydessä!

Haluaisitko jutella markkinoinnista?

Kerromme mielellämme, miten voimme edistää sinun liiketoimintaasi.

Ota yhteyttä
Laura Alho Laura Alho
Read more arrow
Laura Alho Laura Alho
Read more arrow
Laura Alho Laura Alho
Read more arrow