Menestystarinat logo
Graafinen suunnittelu

Graafinen suunnittelu

Graafinen suunnittelu

Koetko yrityksesi visuaalisen ilmeen tukevan sitä tarinaa, mitä haluatte itsestänne kertoa? Luomme brändillesi
visuaalisen ilmeen ja teemme sen näkyväksi kaikissa markkinointikanavissanne, digistä printtiin.

Contact us arrow

Empaattisuus

Olemme ylpeitä lämminhenkisestä työyhteisöstämme, joka mahdollistaa yksilöllisen kasvun. Annamme jokaisen tulla nähdyksi ja kuulluksi. Annamme suuren arvon työntekijöittemme vahvuuksille. 

Rohkeus

Turvallinen työyhteisömme rohkaisee kokeilemaan uutta ja kyseenalaistamaan totutun. Uskallamme ottaa riskejä mutta harkittuja sellaisia. Olemme valmiita tunnustamaan virheemme ja myös oppimaan niistä. 

Omanarvontunto

Tunnemme arvomme asiantuntijoina ja yrityksenä. Emme laske itsellemme asettamiamme vaatimuksia minkään tai kenenkään vuoksi.

Graafinen suunnittelu

Visuaalisuus on olennainen osa tavoitteellista viestintää, jolla pyritään vaikuttamaan sen vastaanottajan ajatuksiin ja mielikuviin aiheesta. Tehokas viesti on kokonaisuus, jossa teksti ja visuaalisuus kulkevat käsi kädessä – ja jossa graafisella kerronnalla on oma tärkeä painoarvonsa kohdeyleisön huomion kiinnittämisessä, mielenkiinnon herättämisessä, elämyksen tuottamisessa ja brändi-identiteetin rakentamisessa.

 

Graafista osaamista voidaan hyödyntää hyvin laaja-alaisesti, niin digitaalisen kuin printtimainonnankin suunnittelussa ja toteutuksessa, verkkosivua elävöittämässä, animaatioina, some-uutisvirtaa rikastuttamassa, opasteissa, yritysilmeen ja tuotepakkausten ulkoasun suunnittelussa, kuvituksissa jne. 

 

Tukeeko yrityksenne visuaalisuus tietoisesti sitä viestiä, jota haluatte itsestänne kertoa? Menestystarinoilta saat brändiäsi tukevan visuaalisen materiaalin. Ota yhteyttä!

 

Kiinnostaisiko sinua työskennellä tiimissämme? Ole meihin yhteydessä!

divider divider

Kiinnostaisiko sinua työskennellä tiimissämme? Ole meihin yhteydessä!

Haluaisitko jutella markkinoinnista?

Kerromme mielellämme, miten voimme edistää sinun liiketoimintaasi.

Ota yhteyttä
Laura Alho Laura Alho
Read more arrow
Laura Alho Laura Alho
Read more arrow
Laura Alho Laura Alho
Read more arrow