Menestystarinat logo

OUR WORK WITH

MTweb-Marketing-Automation-1080x1080-white MTweb-Marketing-ContentMarketing-1080x1080-white MTweb-Development-MarketingConsulting-1080x1080-white
Luxury Collection Automobiles

Markkinoinnin automaatiolla laadukkaita liidejä

Luksusautoja maahantuova Luxury Collection Automobiles aloitti yhteystyön Menestystarinoiden kanssa ratkaistakseen markkinointiaan vaivaavan aikapulan. Heillä oli rajalliset resurssit markkinoinnin tekemiseen, joten apua lähdettiin hakemaan markkinoinnin automaatiosta.

Luxury Collection Automobilesille tulee jatkuvasti uusia tuotteita päivitettäväksi verkkosivuille ja sosiaaliseen mediaan. Aikaa on säästänyt etenkin somepäivitysten automaatio. Jokainen auto julkaistaan nettisivujen lisäksi automaattisesti Facebookissa, jolloin ne saavat huomattavasti enemmän näkyvyyttä. Automaatioiden avulla myös kerätään tietoa verkkosivujen kävijöistä, mikä auttaa tuottamaan laadukkaita liidejä myyjille.

Ratkaisu markkinoinnin aikapulaan

Luxury Collection Automobilesin toimitusjohtaja Miika Toivonen kertoo valinneensa Menestystarinat markkinointikumppaniksi tuttavansa suosituksen perusteella. Ennen alkuvuodesta alkanutta yhteistyötä he eivät olleet juurikaan panostaneet digimarkkinointiin. Tekeminen ei ollut systemaattista vaan markkinointia tehtiin silloin, kun sattui olemaan aikaa.

– Joskus teimme bannereita Kauppalehteen tai päivitimme somea itse, ja teimme Googlen optimointijuttuja, Toivonen kertoo.

Menestystarinat hoitaa nyt heidän digimarkkinointinsa kokonaisuutta, johon kuuluvat markkinoinnin automaatio, Google Ads -mainonta ja Facebook-mainonta. Aiemmin Luxury Collection Automobilesilla ei ollut juurikaan tietoa markkinoinnin automaation mahdollisuuksista. Tähän mennessä saavutetut tulokset ovat lupaavia.

– Tämä on vaikuttanut toimivalta kokonaisuudelta, Toivonen toteaa.

Somesta tullut kävijäliikenne moninkertaistunut

Julkaisujen automatisoinnin jälkeen somen kautta tullut verkkosivujen kävijäliikenne on jo moninkertaistunut. Automaatioiden ansiosta someviestintä on tiivistä ja ajantasaista. Tästä on erityisesti hyötyä heidän kaltaiselleen yritykselle, jolla on usein päivittyviä tuotteita. Sen ansiosta yrityksen työntekijät pystyvät keskittymään omaan ydinosaamiseensa.

Luxury Collection Automobilesilla yksi markkinoinnin automaation tärkeimmistä tavoitteista on saada otettua potentiaaliseen asiakkaaseen yhteyttä oikeaan aikaan. Kun henkilö on vieraillut riittävän usein sivustolla, myyjä saa siitä ilmoituksen. Näin asiakkaat tavoitetaan ostopolun oikeassa vaiheessa. Automaatioilla myös huolehditaan toistuvien asioiden hallinnoinnista, kuten uutiskirjeen lähettämisestä.

Toivonen kertoo yhteistyöstä olleen heille selvästi hyötyä. Hän on myös tyytyväinen markkinoinnin säännölliseen raportointiin. Työ on vielä alkuvaiheessa, mutta Toivonen toteaa voivansa suositella Menestystarinoita markkinointikumppaniksi.

– Yhteistyö on toiminut juuri niin kuin on pitänyt. Markkinointiin on saatu automaatiota ja se vielä kehittyy koko ajan.

Tiimi

Ville HolmHanna MäkinenKarri Heiskanen

SEURAA MEITÄ

logo instagram logo twitter logo facebook logo youtube

Haluaisitko jutella markkinoinnista?

Selvitämme mielellämme, miten voimme edistää sinun liiketoimintaasi.

Ota yhteyttä