SoMe-markkinointi

Ota yhteyttä


SoMe-markkinointi

Strategista some-markkinointia vuosien kokemuksella

Millainen teidän yleisönne on?

Tällä hetkellä Facebookissa on suomalaisia noin kaksi miljoona päivittäistä käyttäjää, Instagramissa suomalaisia on tutkimuksesta riippuen 800 000 – 1 000 000 käyttäjää ja LinkedInissä on jo melkein 800 000 suomalaista. Kohderyhmäsi on jo sosiaalisessa mediassa, kuinka yrityksesi on edustettu?

Sosiaalista mediaa käytetään päivittäin useita tunteja, joten yritykselläsi on monta mahdollisuutta tavoittaa juuri sinun tuotteistasi tai palveluistasi kiinnostuneet ihmiset. Haluatko markkinoida ruokaintoilijoille tai kenties urheilun ystäville? Onko tavoitteenasi lisätä seuraajiesi tai verkkosivustosi kävijöiden määrää? Tarvitsetko tukea sisällöntuotantoon?

Menestyksekkään urheilujoukkueen yleisö elää tunteella niin pelissä kuin pelin ulkopuolella, ja siihen kannattaa pyrkiä myös yritysmaailmassa. Innostunut ja sitoutunut kannattajajoukko toimii myös itsessään mainostajana ja markkinoijana.

Miten me sen teemme

Tavoitteemme on tehdä järjestelmällistä, pitkäjänteistä ja strategista markkinointia yksittäisten kampanjoiden sijaan. Otamme aina huomioon kokonaiskuvan, sesongin ja trendien mukaiset vaihtelut sekä markkinointitoimenpiteet myös muissa kanavissa.

Suunnittelemme kampanjoiden kohdistukset, viestit sekä visuaalisen ilmeen huolella yhdessä asiakkaan kanssa ja raportoimme sekä optimoimme kampanjoita säännöllisesti varmistaaksemme niiden tehokkaan ja tavoitteiden mukaisen toiminnan.

Some-markkinoinnin hyödyt yrityksellesi

Vahvistat yrityksesi ja asiakkaittesi yhteenkuuluvuutta ja tavoitat tavoitteidesi mukaiset kohderyhmät kustannustehokkaasti. Tavoitteidesi mukaisesti saat lisää seuraajia kanavillesi, lisää kävijöitä nettisivullesi ja lisää tunnettuutta yrityksellesi, tuotteellesi tai palvelullesi.

Kun yrityksesi fanit ovat sitoutuneita yritykseesi, voit parhaassa tapauksessa saada heidät puhumaan yrityksestäsi omissa kanavissaan ja näin hoitaa markkinoinnin puolestasi. Omille seuraajillesi markkinointi on maksutonta, joten mitä enemmän muusta mainonnasta konkretisoituu uusia tykkääjiä sivullesi, sen parempi.

Menestystarinoiden asiantuntemus

Meillä on vuosien kokemus sosiaalisen median markkinoinnista eri kanavissa eri alan yritysten toimesta, joten käytössämme on paljon monipuolista tietoa sosiaalisen median toiminnasta eri toimialoilla ja eri kohderyhmillä. Olemme toteuttaneet useita menestyksekkäitä Facebook-kampanjoita mm. Carmexille ja Hunajayhtymälle.

Sosiaalisen median kanavat muuttuvat ja uusia syntyy nopealla tahdilla. Seuraamme päivittäin, miten sosiaalisen median kanavat ja niiden käyttö muuttuvat ja kehittyvät, jotta osaamme ehdottaa juuri oikeaa kanavaa tarpeidenne ja tavoitteidenne mukaan.

Ota yhteyttä ja kootaan yrityksellenne sitoutunut faniryhmä!