Menestystarinat logo

Tiimi

Linkedin Juho Simonen

Juho Simonen

Head of Advertising, Team Lead

Juho Simonen

Juho Simonen, Head of Advertising, Team Lead

Juho Simonen auttaa sinua tekemään mainontaa. Hänen vahvuutenaan on ihmisten käyttäytymisen ymmärtäminen ja analysointi, sekä sen hyödyntäminen markkinoinnissa ja verkkosivujen kehittämisessä.

Tämän markkinoinnin ja mainonnan ammattilaisen työuralle mahtuu onnistuneita performance marketing -caseja kansainvälisillä markkinoilla. Juhon avulla moni yritys on menestynyt isoissa Euroopan maissa.

Hänen erikoisosaamistaan ovat Googlen tuotteet, Facebook- ja display-mainonta, RTWB sekä performance marketing, jossa haetaan mitattavaa tulosta voimakkaasti skaalautuen. Juho seuraa mainonnan tuloksellisuutta sekä kävijöiden käyttäytymistä. Hän osaa hyödyntää keinoälyä tehokkaasti sekä toteuttaa vapaa-ajallaan verkkosivujen AVB-testausta.

Juholla on laaja ymmärrys niin mainonnasta kuin markkinoinnista, joten hän pystyy auttamaan asiakkaita monipuolisesti. Menestystarinoissa hän on toiminut lokakuusta 2020 lähtien, ja edennyt nopeasti team leaderin tehtävään auttamaan kollegoitaan.

 

Mitä on hyvä markkinointi?

Hyvä markkinointi riippuu asetetuista tavoitteista. Se on asiakkaiden haluamia tuloksia, yleensä jopa toivottua enemmän. Me autamme asiakkaita myös tavoitteiden määrittelemisessä, eli sen pohtimisessa, mitä hyvä markkinointi voisi olla. Totta kai hyvässä markkinoinnissa myös pysytään lakien ja muiden eettisten ohjeistusten puitteissa.

Ole yhteydessä Juhoon!

Oletko toimitusjohtaja tai markkinointijohtaja, joka kaipaa apua maksetun mainontaan tekoon yrityksessä? Juho on oikea henkilö auttamaan sinua!

Hire me!

Contact us to know more about our services

Discover
Jani Sorsa
Jani Sorsa
Digital Marketing Strategist
Tytti Lindberg
Tytti Lindberg
Marketing Development Manager
Alberto Grande Sauci
Alberto Grande Sauci
Technical Project Lead
Karri Heiskanen
Karri Heiskanen
Head of Brand Development, Lead Creative
Hanna Mäkinen
Hanna Mäkinen
Head of Digital Marketing, Lead Strategist
Ville Holm
Ville Holm
CEO