Menestystarinat logo

Tiimi

Linkedin Ville Holm

Ville Holm

CEO

Ville Holm

Ville Holm, CEO

Ville on yrittäjä koko sydämestään. Kyky ymmärtää eri yritysten liiketoimintaa ja nähdä asiat asiakkaiden näkökulmasta ovat tehneet hänestä menestyneen markkinointialan yrittäjän, jonka rautainen ammattitaito on auttanut Menestystarinoiden asiakkaita jo vuodesta 2006. Hän tietää, mistä yritysten raha tulee, ja pystyy näkemään, onko ostaminen tehty helpoksi.

Ville on periksiantamaton, ja tekee kaikkensa asetettujen tavoitteiden saavuttamiseksi. Lisäksi monet kiittelevät häntä hänen vilpittömyydestään. Hän on tiimipelaaja, joka sitoutuu yrityksensä toimintaan päivittäin yhdessä työntekijöidensä kanssa. Muissa ihmisissä hän arvostaa halukkuutta oppia ja saada asioita aikaan.

Villen rooli yrityksen johdossa on monipuolinen: tehtävään kuuluu kaikki mahdollinen henkilöstöhallinnosta taloushallintoon, sekä paljon kehitystyötä. Kaikista eniten hänen aikansa kuitenkin kuluu asiakkaiden hankinnassa sekä nykyisten asiakkaiden projekteissa. Kuluneen viidentoista vuoden aikana hän onkin onnistunut kasvattamaan yrityksensä asiakasmäärää merkittävästi, ja samalla työntekijöiden tiimi on kasvanut.

Ennen Menestystarinoita Ville opiskeli hakumarkkinointia ja pyöritti omaa verkkokauppaa. Kauppa menestyi hyvin hakukonemarkkinoinnin avulla. Verkkokauppa opetti Villelle verkkosivujen kehittämisestä ja hakukoneoptimoinnista. Markkinointialalle Ville päätyi sattumalta. Hän tarttui tilaisuuteen ennakkoluulottomasti, ja kehottaa myös muita tekemään samoin.

 

Ole yhteydessä Villeen!

Ole yhteydessä Villeen, mikäli haluat tietää, miten kommunikoida yrityksestäsi kiinnostavasti! Hän keskustelee mielellään kanssasi lempiaiheistaan yrittäjyydestä ja markkinoinnista. Villeen saa yhteyden whatsapilla numerossa 045 636 2673.

Mitä on hyvä markkinointi?

Hyvä markkinointi on kiinnostuksen herättämistä ja kysynnän kasvattamista.

Hire me!

Contact us to know more about our services

Discover
Jani Sorsa
Jani Sorsa
Digital Marketing Strategist
Tytti Lindberg
Tytti Lindberg
Marketing Development Manager
Alberto Grande Sauci
Alberto Grande Sauci
Technical Project Lead
Karri Heiskanen
Karri Heiskanen
Head of Brand Development, Lead Creative
Juho Simonen
Juho Simonen
Head of Advertising, Team Lead
Hanna Mäkinen
Hanna Mäkinen
Head of Digital Marketing, Lead Strategist