Verkkoliiketoiminnan kehitys

Ota yhteyttä


Verkkoliiketoiminnan kehitys

Tuottaako pelisuunnitelmasi maalipaikkoja?

Verkossa tapahtuvan liiketoiminnan tulee olla tuloksellista siinä missä kaiken muunkin liiketoiminnan. Tuloksellisuuteen päästään oikealla analyysillä nykytilanteesta, oikeilla tavoitteilla ja mittareilla sekä tietysti järjestelmällisellä verkkoliiketoiminnan seuraamisella ja kehittämisellä.

Digitaalisuus tuo ennennäkemättömiä mahdollisuuksia liiketoiminnan kehittämiselle. Onko sinulla ollut haasteita saavuttaa tavoitteesi yrityksesi verkkoliiketoimintaan liittyen? Jos yrityksen omat resurssit eivät tahdo riittää tulokselliseen verkkoliiketoimintaan, niin kannattaa kääntyä ulkopuolisen asiantuntijan puoleen.

Miten me sen teemme

Teemme kattavan lähtötilanneanalyysin, jossa analysoimme yrityksenne nykyistä tilannetta; niin toimialaanne ja toimintaanne kuin verkkomarkkinointianne sekä verkkosivujanne. Varmistamme, että verkkosivujenne kävijät tuottavat konversioita eli esimerkiksi tilauksia verkkokaupastanne tai yhteydenottoja lomakkeista.

Toimimme suoraviivaisesti ja tehokkaasti verkkosivujesi maalintekoalueella, hyödyntäen luovuutta ja järjestelmällistä toimintatapaa tulosten saavuttamiseksi.

Hyödyt yrityksellesi

Menestystarinat toimii valmentajana ja pelinrakentajana, joka auttaa sinua saavuttamaan verkkoliiketoiminnan tavoitteesi. Tehtävämme on vastata verkkoliiketoiminnan suotuisasta kehityksestä monikanavaisesti ja useilla eri toimenpiteillä.

Menestystarinoiden asiantuntijuus

Olemme tehneet asiakkaillemme tuloksellista verkkoliiketoimintaa vuosien ajan. Sertifioiduilla osaajillamme on vankka tausta verkkoliiketoiminnan kehitysprojekteista erikokoisille yrityksille eri toimialoilla.

Ota yhteyttä, niin viedään pelisi uudelle tasolle!