Google Ads -mainonta

Google Ads -mainonta

Joustavaksi ja tehokkaaksi suunniteltu Google Ads on suosituin palvelumme. Toimintatavat mukautuvat useimpien mainostajien tarpeisiin. Olemme kehittäneet satojen yritysten liiketoimintaa Google Ads:n avulla jo vuodesta 2006 lähtien. Kanssamme pääset kokemuksen ja saavutettujen tulosten avulla kehitettyyn toimintatapaan, jossa arvailu ja epävarmuus on korvattu ennustettavilla tuloksilla. 

Hyödynnämme asiakkaidemme markkinoinnissa monipuolisesti Google Ads-alustaa. Toteutamme kampanjoita seuraavilla Googlen kampanjatyypeillä: 

  • Google Search Ads -hakusanamainonta 
  • Google Display Ads -bannerimainonta 
  • Google Video Ads  -videomainonta 
  • Google Shopping  -tuotemainonta 
  • Google App Ads -applikaatiomainonta 
  • Performance Max -yhdistelmämainonta 

Pitkäaikaisesti toimivan Google Ads:n salaisuus on liiketoimintalähtöisessä suunnittelussa, säännöllisessä lukuihin pohjautuvassa kehitystyössä ja onnistumisen arvioinnissa. Jokaisessa vaiheessa nojaamme vuosien saatossa kehittämäämme pelikirjaan, joka takaa asiakkaillemme jatkuvasti kehittyvät tulokset. 

Kuinka päästä alkuun

Tämä mahdollistaa meille suunnittelustrategian luomisen, joka erottaa sinut kilpailusta ja samalla edistää liiketoimintatuloksia. Suunnittelutiimimme osaa käyttää viimeisimpiä verkkosuunnitteluteknologioita ja trendejä varmistaakseen, että verkkosivustosi ei ole vain digitaalinen paikka pitää, vaan myös tehokas työkalu yrityksellesi.

Aloitamme yhteistyön selvittämällä liiketoimintasi tavoitteet ja tahtotilasi yhteistyön sisällöstä. Voit halutessasi vaikuttaa siihen, kuinka tiivistä yhteistyön toivot olevan. Laadimme Google Ads-markkinointiin mainontasuunnitelman, jota varten tutustumme tavoitteidesi lisäksi yrityksesi liiketoiminnan erityispiirteisiin, kilpailutilanteeseen ja markkinointisi nykytilanteeseen.  

Mainontasuunnitelman mukainen työ toteutetaan yrityksesi mainostilille, jonka siirrämme oman päätilimme alle. Mikäli yritykselläsi ei vielä ole Google Ads-tiliä, avaamme yritysesi puolesta tilin.

Koe kanssamme ammattilaisten Google Ads-markkinointia.

Onko yrityksesi seuraava menestystarina? Se selviää vain, kun jätät meille tarjouspyynnön Google-markkinoinnista.

Ota yhteyttä

    Keskustele asiantuntijan kanssa

    Sähköposti