Menestystarinoiden sankareita

Pitopalvelu Hupli

Hakukoneoptimointi on tuonut erinomaisia tuloksia Pitopalvelu Hupli Oy:lle.

Lue lisää

Spraytec Oy

2-3 -kertainen tilauskanta kahden vuoden takaiseen tilanteeseen. ”Menestystarinat on markkinoinnin strategisena kumppaninamme auttanut meitä kiteyttämään sitä viestiä, jota me haluamme itsestämme kertoa”, kuvailee Eklund.

Lue lisää

Verkkokauppa Hifitalo

Korkeatasoisia hifituotteita verkossa myyvä Hifitalo on luottanut Menestystarinoiden asiantuntijuuteen vuodesta 2013 lähtien. Tämä pitkäaikainen markkinoinnin yhteistyö on tuonut Hifitalolle niin näkyvyyttä kuin myyntiäkin.

Lue lisää

Vimelco

Laitteita materiaalinkäsittelyyn toimittava Vimelco halusi panostaa digimarkkinointiinsa järjestelmällisemmin ja seurata sen tuottamia tuloksia.

Lue lisää

Pantherline

Kuljetus- ja logistiikkapalveluita tarjoavan Pantherlinen digimarkkinointia on kehitetty Google Ads- ja Display-mainonnan keinoin.

Lue lisää

Cariitti

Valaisimia ja saunakalusteita valmistava Cariitti on yksi Menestystarinoiden pitkäaikaisimmista asiakkaista. Yhteistyö alkoi vuonna 2011 hakukonemainonnan ja hakukoneoptimoinnin merkeissä.

Lue lisää

Luxury Collection Automobiles

Luksusautoja maahantuova Luxury Collection Automobiles aloitti yhteystyön Menestystarinoiden kanssa ratkaistakseen markkinointiaan vaivaavan aikapulan. Heillä oli rajalliset resurssit markkinoinnin tekemiseen, joten apua lähdettiin hakemaan markkinoinnin automaatiosta.

Lue lisää

Pharmadata

Projektin tavoitteiden toteuttamiseksi käytimme käytettävyystutkimuksilla saatuja kokemuksia verkkosivujen layoutin ja sisällön rakentamiseksi.

Lue lisää

Blogi

Facebook-mainonta vai Google Ads

Mainostajat pohtivat usein kumpi mainostusmuoto olisi järkevämpi: ”Facebook-mainonta vai Google Ads-mainonta.” Molemmat alustat ovat loistavia mainosalustoja, kun ymmärtää niiden pääasiallisen…

Lue lisää >

Google -markkinointi nykyaikana

Tehokkaampaa markkinointia koko ostopolulle Huomattavan moni ajattelee vieläkin, että Google -markkinointi on ainoastaan hakusanamainontaa. He ovat oikeassa, mutta vain osittain….

Lue lisää >

Brändimarkkinointi Googlessa, 5 vihjettä

Google tutkii jatkuvasti kuluttajien käyttäytymistä verkossa. Yksi erityinen tutkimuksen kohde on ollut brändilähettiläät (brand advocates). Brändilähettiläät ovat henkilöitä, jotka vaikuttavat…

Lue lisää >