Menestystarinat logo
Hakukoneoptimointi

Hakukoneoptimointi

Hakukoneoptimointi

Tavoitteletko kärkisijoja hakukoneiden orgaanisissa hakutuloksissa? Haluatko karistaa kilpailijasi kannoiltasi? Onko sinulle tärkeää tuoda asiakkaillesi apu juuri sillä hetkellä, kun he etsivät tarjoamaasi tuotetta tai palvelua hakukoneesta? Oikein tehdyllä hakukoneoptimoinnilla on kärkisijoille pääseminen aivan mahdollista.

Contact us arrow

Empaattisuus

Olemme ylpeitä lämminhenkisestä työyhteisöstämme, joka mahdollistaa yksilöllisen kasvun. Annamme jokaisen tulla nähdyksi ja kuulluksi. Annamme suuren arvon työntekijöittemme vahvuuksille. 

Rohkeus

Turvallinen työyhteisömme rohkaisee kokeilemaan uutta ja kyseenalaistamaan totutun. Uskallamme ottaa riskejä mutta harkittuja sellaisia. Olemme valmiita tunnustamaan virheemme ja myös oppimaan niistä. 

Omanarvontunto

Tunnemme arvomme asiantuntijoina ja yrityksenä. Emme laske itsellemme asettamiamme vaatimuksia minkään tai kenenkään vuoksi.

SEO

Tavoitteletko kärkisijoja hakukoneiden orgaanisissa hakutuloksissa? Haluatko karistaa kilpailijasi kannoiltasi? Onko sinulle tärkeää tuoda asiakkaillesi apu juuri sillä hetkellä, kun he etsivät tarjoamaasi tuotetta tai palvelua hakukoneesta? Tutkimuksen mukaan yli neljänneksellä hakukoneen käyttäjistä on tapana klikata ensimmäistä hakutulosta. Oikein tehdyllä hakukoneoptimoinnilla on kärkisijoille pääseminen aivan mahdollista.

 

Hakukoneoptimoinnin avulla palvelet asiakastasi paremmin

Suunnitelmallisesti tehdyllä hakukoneoptimoinnilla (Search Engine Optimization, SEO) voit varmistua siitä, että asiakkaat löytävät tiensä verkkosivuillesi juuri oikealla hetkellä, ja jolloin sinulla on mahdollisuus antaa ratkaisu heidän ongelmaansa. Hakuoptimointia tehdessä tulee olla selvillä siitä, minkälaisilla hakutermeillä asiakkaat yrityksesi tarjoamia tuotteita ja palveluita hakevat, minkälaisten ongelmien kanssa he tavallisesti painivat jne. Tämä vaatii huolellista paneutumista kävijöiden verkkokäyttäytymiseen ja mieltymyksiin: mitä he etsivät, mistä he ovat kiinnostuneita ja minkälainen sisältö heitä viihdyttää. Ainoastaan tällä tavoin pystyt ymmärtämään ja palvelemaan heitä parhaalla mahdollisella tavalla.

Hakutuloksen meta-tietojen (Meta Title ja Meta Description) muotoiluun kannattaa panostaa, sillä ne tekevät hakutuloksestasi edustavamman kilpaileviin hakutuloksiin nähden. Sen lisäksi, että optimoinnilla pyritään tuomaan mahdollisimman paljon oikeanlaisia kävijöitä verkkosivuille, tulee laskeutumissivun vastata hakutuloksen antamaa lupausta kyseisestä verkkosivusisällöstä. Emmehän me halua tuottaa kävijöillemme pettymystä.

 

Sivuston tulee miellyttää niin kävijää kuin Googleakin

Sen lisäksi, että optimoinnilla pyritään saamaan mahdollisimman paljon kävijöitä sivustolle, toivotaan heidän myöskin viihtyvän siellä mahdollisimman kauan. Esimerkiksi blogia lukevaa kävijää tulee houkutella siirtymään muillekin sivuille sivustolla, mikä selittää sisäisten linkityksien ja sujuvan navigoinnin tärkeyden. Verkkosivujen käyttäjäkokemukseen niin kävijöiden kuin Googlenkin osalta vaikuttaa moni asia, kuten sivuston sisältö linkkeineen, toimivuus ja latautumisnopeus. Sivujen käyttäjäkokemus rakentuu niin sivuston teknisestä toimivuudesta, viihtyisyydestä ja sisällön kävijälle synnyttämästä lisäarvosta! Kun kävijät löytävät etsimänsä sivuiltasi ja alkavat kuluttamaan aikaansa heille tarjoamiesi sisältöjen parissa, nostaa tämä sivujesi arvoa myös Googlen silmissä – mikä alkaa myöskin edistämään sivujesi sijoittumista hakutuloksissa.

Hakukoneoptimointi ja sisällöntuotanto kulkevat tiiviisti käsi kädessä, pyrkimyksenään palvella asiakasta oikealla tavalla. Sisältösuunnittelua tulee miettiä sekä lukijakokemuksen että hakukoneoptimoinnin kannalta, niin tekstisisällön kuin visuaalisuudenkin osalta. Tekstisisältöön on tärkeää sisällyttää niitä avainsanoja, joita potentiaaliset asiakkaat hakukonehauissaan käyttävät.

 

Menestystarinat vie sinut kärkisijoille

Tarvitsisitko apua verkkosivujesi hakukoneoptimoinnissa? Me Menestystarinoilla teemme hakukoneoptimointia asiakkaan toiveita kuunnellen ja liiketoiminnan erityispiirteet huomioiden. Pidämme asiakkaamme ajan tasalla tehtyjen toimenpiteiden tuloksista ja ehdotamme heille parhaaksi näkemiämme jatkotoimenpiteitä. Menestystarinoiden tekemän hakukoneoptimoinnin avulla voit varmistua siitä, että te ja asiakkaanne kohtaatte toisenne ratkaisevalla hetkellä.

 

Kiinnostaisiko sinua työskennellä tiimissämme? Ole meihin yhteydessä!

divider divider

Kiinnostaisiko sinua työskennellä tiimissämme? Ole meihin yhteydessä!

Haluaisitko jutella markkinoinnista?

Kerromme mielellämme, miten voimme edistää sinun liiketoimintaasi.

Ota yhteyttä
Laura Alho Laura Alho
Read more arrow
Laura Alho Laura Alho
Read more arrow
Laura Alho Laura Alho
Read more arrow