Verkkohuolto

Miksi Verkkohuolto?

Verkkosivut ovat yrityksen ainoa itse omistama mediapaikka ja siksi siellä esitettävillä tiedoilla on suuri merkitys siihen, mitä yrityksen toiminnasta ajatellaan.  

Suunnittelemme yrityksellesi sen tavoitteiden mukaiset verkkosivut tai verkkokaupan, jossa huomioimme yrityksesi kaikki oleellisimmat sidosryhmät. Esittelemme verkkosivuilla yrityksesi sen tulevaisuuden asiakkaille ja muille kumppaneille, luomme kiinnostusta yrityksen toimintaa kohtaan laadukkaan sisällön ja kuvituksen ansiosta, sekä palvelemme nykyisiä kumppaneita asioimaan yrityksen kanssa sujuvammin helposti saavutettavan sisällön ja yhteystiedon turvin.  

Toteutamme asiakkaidemme verkkosivuratkaisut WordPress-julkaisujärjestelmällä sen helppokäyttöisyyden vuoksi. Verkkokauppa-alustoina käytämme WordPress -lisäosaa, WooCommercea, sekä erillistä Shopify -verkkokauppa-alustaa.  

Vastaamme verkkosivujen julkaisun jälkeisestä ylläpito- ja kehitystyöstä varmistaaksemme sivujen asiakasystävällisen toiminnan vielä vuosien kuluttua julkaisusta. 

Oletko harkitsemassa verkkosivujen tai verkkokaupan uudistamista? Meiltä saat luotettavasti apua tavoitteidesi toteuttamiseksi.

Palvelun edut

Tämä mahdollistaa meille suunnittelustrategian luomisen, joka erottaa sinut kilpailusta ja samalla edistää liiketoimintatuloksia. Suunnittelutiimimme osaa käyttää viimeisimpiä verkkosuunnitteluteknologioita ja trendejä varmistaakseen, että verkkosivustosi ei ole vain digitaalinen paikka pitää, vaan myös tehokas työkalu yrityksellesi.

Tehtävämme ei pääty sivustosi julkaisuun. Tarjoamme jatkuvaa ylläpitoa ja tukea pitääksemme sivustosi ajan tasalla, turvallisena ja suorituskykyisenä. Olipa kyse uusien ominaisuuksien integroinnista, sisällön päivittämisestä tai vianetsinnästä, me autamme sinua kaikessa.
Anna meidän luoda verkko-sivusto, joka kertoo brändisi tarinan ja edistää kasvua sekä nostaa verkkopalvelusi tasoa. Tartu upean verkkopresenssin voimaan Web-suunnittelupalvelumme avulla.

Ota yhteyttä

Keskustele asiantuntijan kanssa

Sähköposti

Method to the creativity

Discover how we transform your ideas into digital solutions through our efficient work process.

Progress Bar
0%
Step 1

Discovery

Step 2

Strategy

Step 3

Execution

Step 4

Launch

Do you need help maintaining your website?

If you do not provide adequate maintenance to your business's corporate website, it will become obsolete and vulnerable to hacks within 60 days!

Having a web maintenance service is vital for your online business, we cannot let our public image on the Internet be outdated, with errors and security flaws. without getting a response for days.

For this reason, you can delegate all the necessary updates to u. Menestystarinat team will make sure that your website works properly 24 hours a day, 7 days a week.

Wordpres CORE, plugins & template updated periodically to minimise security risks

Domain, hosting, credentials, licenses and all you need under one single roof

Concentrate on your business goals while we take care of your site for you behind the scenes

Quick and efficient reaction time in high-pressure or emergency situations

Keskustele asiantuntijan kanssa

Asiakkaamme kertovat

Asiakkaamme jakavat kokemuksiaan muutoksesta ja kasvusta. Suodattamaton palaute on todellinen todistus palvelumme laadusta.

“Olette aina toimittaneet sen minkä olette luvanneet. Markkinointinne todella toimii!”
“Autoitte meitä ymmärtämään omasta liiketoiminnastamme uusia asioita. Työ on johtanut parempaan asiakas- ja henkilöstötyytyväisyyteen.”
“Menestystarinat on luotettava ja ripeäliikkeinen kumppani, ja suosittelen heitä mielelläni muillekin!”