Menestystarinat logo
Referenssit

Referenssit

illustration

Haluaisitko jutella markkinoinnista?

Kerromme mielellämme, miten voimme edistää sinun liiketoimintaasi.

Ota yhteyttä

ASIAKKAITAMME

 • Vimelco

  Vimelco

  Laitteita materiaalinkäsittelyyn toimittava Vimelco halusi panostaa digimarkkinointiinsa järjestelmällisemmin ja seurata sen tuottamia tuloksia. Aiemmin he olivat hoitaneet kaiken markkinoinnin itse, mutta eivät voineet varmistua toimenpiteiden tehokkuudesta. Siksi he ulkoistivat digimarkkinointinsa Menestystarinoille.

  Lue lisää arrow-green
 • Pharmadata

  Pharmadata

  Mirva Grann, Pharmadata Oy: ”Pidimme työskentelystä Menestystarinoiden kanssa. Projektijohto oli asiantuntevaa, jämäkkää ja vei projektia sovitulla tavalla eteenpäin. Hieman haasteita oli sovittaa yhteen useiden eri osastojen tarpeet verkkosivuilla. Olemme saaneet toivomaamme positiivista palautetta asiakaskunnastamme.”

  Lue lisää arrow-green
 • Verkkokauppa Hifitalo

  Verkkokauppa Hifitalo

  Korkeatasoisia hifituotteita verkossa myyvä Hifitalo on luottanut Menestystarinoiden asiantuntijuuteen vuodesta 2013 lähtien. Tämä pitkäaikainen markkinoinnin yhteistyö on tuonut Hifitalolle niin näkyvyyttä kuin myyntiäkin.

  Lue lisää arrow-green
 • Pitopalvelu Hupli

  Pitopalvelu Hupli

  Markkinoinnin yhteistyö Menestystarinoiden kanssa on mahdollistanut Pitopalvelu Huplille paremmat sijoitukset hakukonetulosten joukossa.

  Lue lisää arrow-green
 • Spraytec

  Spraytec

  Aiemmin pitkälti omatoimisesti markkinointitoimenpiteitänsä hoitanut Spraytec on päässyt näkemään suunnitelmallisen markkinoinnin tekemisen tulokset tilauskantansa ennätyksellisen kasvun muodossa.

  Lue lisää arrow-green
 • Luxury Collection Automobiles

  Luxury Collection Automobiles

  Julkaisujen automatisointi moninkertaisti somen kautta tulevan verkkosivujen kävijäliikenteen. Automaatiot ovat tehneet some-viestinnästä tiivistä ja ajantasaista. Tästä on ollut suuri hyöty Luxury Collection Automobilesille, jolla on usein päivittyviä tuotteita. Markkinoinnin automaation ansiosta ovat yrityksen työntekijät pystyneet keskittymään omaan ydinosaamiseensa.

  Lue lisää arrow-green
 • Pantherline

  Pantherline

  Kuljetus- ja logistiikkapalveluita tarjoava Pantherline on ollut Menestystarinoiden asiakas vuodesta 2018, mistä lähtien yrityksen digimarkkinointia on kehitetty Google Ads- ja Display-mainonnan keinoin. Yhteistyön tärkein päämäärä on ollut nostaa Pantherlinen profiilia alansa toimijana.

  Lue lisää arrow-green
 • Cariitti

  Cariitti

  Markkinointiyhteistyöllä on ollut kaksi selkeää tavoitetta: myynnin kasvattaminen ja yrityksen tunnettuuden lisääminen. Molempia tavoitteita tukee laaja palvelukokonaisuus, johon sisältyvät hakukonemainonta, hakukoneoptimointi, some-markkinointi ja sisällöntuotanto.

  Lue lisää arrow-green

Haluaisitko jutella markkinoinnista?

Kerromme mielellämme, miten voimme edistää sinun liiketoimintaasi.

Ota yhteyttä
background