Tiimi

Hanna Mäkinen

Menestystarinoiden head of inbound Hanna vastaa inbound-markkinoinnin projekteista ja kehittämisestä. Hänen vastuulleen kuuluvat esimerkiksi markkinoinnin automaatio, ostajaprofiilit ja ostopäätöspolut. Koulutukseltaan Hanna on kauppatieteiden maisteri, mutta hän on opiskellut myös tietojärjestelmätieteitä. Markkinoinnissa hän innostuukin eniten digimarkkinoinnista ja sen uusista teknologioista. 

Mikä omassa työssäsi on palkitsevinta?

Palkitsevinta on uusien asioiden hyödyntäminen markkinoinnissa ja tehokkaiden markkinoinnin toimenpiteiden tuottaminen asiakkaille. Kun asiakkaat hyötyvät palveluistamme, se palkitsee myös omaa mieltä.

Mistä pidät eniten digitaalisessa markkinoinnissa?

Pidän sen monipuolisuudesta. Digimarkkinointi kehittyy koko ajan, joten jatkuvasti tulee uusia kiinnostavia tapoja tuottaa lisäarvoa markkinoinnin keinoin.

Kuka tai ketkä ovat esikuviasi? 

En osaa nimetä ketään tiettyä, mutta ihmiset, jotka uskaltavat rohkeasti seurata unelmiaan ja omia polkujaan.

Miten rentoudut vapaa-ajallasi?

Teen aktiivisesti kaikenlaista, mutta rentoudun etenkin liikkumalla ja urheilemalla monenkin lajin parissa. Lajejani ovat muun muassa salibandy, futis, beach volley ja frisbeegolf. Myös muut pallopelit kelpaavat ja olen aina valmis kokeilemaan uutta. Viimeisimpänä uutena lajina tuli mukaan golf. Vaatii kuitenkin vielä hetken aikaa ja kehittymistä, ennen kuin osaan rentoutua sen parissa sen sijaan, että tekisi mieli viskata mailat ja pallot jorpakkoon.

Kerro itsestäsi jokin erikoinen fakta.

Normaalien liikuntalajien lisäksi harrastan aina mahdollisuuksien ilmaantuessa kummallisia lajeja, kuten suofutista, suosählyä ja hankifutista. Minulta löytyy näistä lajeista niin MM-mitaleita kuin Suomen mestaruuskin.


Hanna Mäkinen
Project Manager - Head of Inbound Marketing
Helsinki,Lahti
+ 358 400 345 145
hanna.makinen@menestystarinat.fi