Menestystarinat logo

Tiimi

Linkedin Tytti Lindberg

Tytti Lindberg

Marketing Development Manager

Tytti Lindberg

Tytti Lindberg, Marketing Development Manager

Marketing Development Managerina työskentelevä Tytti Lindberg toimii asiakkaittemme mentorina ja kouluttajana auttaen heitä kiteyttämään yrityksensä ydinviestit oikeissa kanavissa. Tytin työ on pääasiassa asiakkaittemme markkinoinnin nykytilan kokonaisvaltaista arviointia ja eteenpäin kehittämistä.

Tyttiä voisi kuvailla markkinoinnin generalistiksi. Hän on uransa aikana muodostanut laajan ymmärryksen markkinoinnin tekemisestä, taittotöistä median ostamiseen, markkinoinnin budjetoinnista vuosikelloihin. Tämän on mahdollistanut hänen uteliaisuutensa ja muuntautumiskykynsä aina tarpeiden ja tilanteen muuttuessa.

Ota yhteyttä Tyttiin!

Tytin innostava ja avoin työskentelyote tekee markkinoinnin yhteistyön sujuvaksi ja digimarkkinoinnin kiemurat tutuiksi myös niille, jotka eivät itse ole markkinointialan asiantuntijoita. Tytti arvostaa markkinoinnin tekemisessä myös tavoitteellisuutta, datalähtöisyyttä ja rohkeutta kokeilla uutta. Tyttiin voit olla yhteydessä matalallakin kynnyksellä, mikäli haluat jutella markkinoinnin tarjoamista mahdollisuuksista.

Hire me!

Contact us to know more about our services

Discover
Jani Sorsa
Jani Sorsa
Digital Marketing Strategist
Jonas Hovinen
Jonas Hovinen
Search Marketing Specialist
Alberto Grande Sauci
Alberto Grande Sauci
Technical Project Lead
Karri Heiskanen
Karri Heiskanen
Head of Brand Development, Lead Creative
Juho Simonen
Juho Simonen
Head of Advertising, Team Lead
Hanna Mäkinen
Hanna Mäkinen
Head of Digital Marketing, Lead Strategist
Ville Holm
Ville Holm
CEO