Menestystarinat on digitaalisen markkinoinnin asiantuntijayritys

Tehtävämme on tuottaa asiakkaidemme liiketoimintaan mitattavaa liiketoimintaa ja lisäarvoa digitaalisen markkinoinnin avulla. Menestystarinoiden palvelut perustuvat tutkittuun tietoon verkon käyttämisestä. Menestystarinoissa työskentelee 15 digitaalisen markkinoinnin eri osa-alueiden ammattilaista.

Menestystarinoiden kulmakivet

LISÄARVO

Tehtävämme on tuoda asiakkaillemme lisäarvoa. Käytämme tutkittua tietoa suunnitellessamme ja toteuttaessamme markkinoinnin toimenpiteitä. Tärkeimmät tietolähteemme tutkittuun tietoon ovat Statista -tutkimusportaali ja verkkoanalytiikassa Google Analytics lisäosineen.

HAUSKUUS

Vaikka liiketoiminta onkin vakavaa, voi tekeminen olla hauskaa. Menestystarinoissa töitä tehdään ihmisille. Uskomme, että hauskuus yhdessä tuloksellisuuden kanssa ovat tärkeimmät avaimet pitkäjänteisyyteen. Haluamme, että työskentely kanssamme on hauskaa ja reilua.

AVOIMUUS

Toimintamme perustuu täyteen avoimuuteen asiakkaan kanssa. Asiakkaillamme on pääsy tutustumaan mainostileihin ja muuhun toimintaamme. Työtä tehdessämme ajattelemme olevamme töissä asiakkaalla.

RIIPPUMATTOMUUS

Olemme media- ja ohjelmistoriippumaton yritys. Toki olemme erikoistuneet joihinkin ohjelmistoihin, mutta meillä ei ole intressiä kasvattaa asiakkaidemme media- tai muita hankintoja ilman perusteltua syytä.

TEKNINEN EDELLÄKÄVIJÄ

Meille on tärkeää, että käyttämämme työkalut ja toimintatavat ovat hyviä sekä tänään että viiden vuoden kuluttua. Tekninen edelläkävijyys edellyttää meiltä jatkuvaa uuden oppimista ja toimintatapojen kehittämistä.

TULOKSELLISUUS

Yhteistyömme asiakkaan kanssa on oltava tuloksellista sekä meille että asiakkaalle. Vain näin voimme varmistaa, että yhteistyö on tasapainossa ja sillä on tulevaisuutta.

TALOUSTIEDOT

Tilikausi 12/2016

Tilikausi 12/2017

Tilikausi 12/2018

Tilikausi 12/2019

Tilikausi 12/2020

Liikevaihto

2,1M€

2,1M€

2,2M€

2,3M€

n.2,0M€

Tilikauden tulos

33t€

55t€

12t€

88t€

n. -60t€