Menestystarinat logo

Yritys

Autamme yritystäsi saavuttamaan tavoitteensa

Menestystarinat on vuonna 2006 perustettu digimarkkinointitoimisto. Kuluneiden vuosien aikana olemme saaneet auttaa monia meille tärkeiden asiakkaiden liiketoimintaansa markkinointiosaamisellamme.

Meille on aina ollut selvää, että yritykset tarvitsevat kumppanin, jonka hyöty ei tule mediahankintojen määrästä. Mediahankinnoissa on hyvin tyypillistä, että mediatoimistolla tai suurella palveluntarjoajalla on median kanssa vuosiostosopimus, josta mediatoimisto tai palveluntarjoaja saa oman vuosittaisen korvauksen, ostojen määrästä riippuen. Menestystarinoilla ei tällaisia sopimuksia ole. Kaikki palveluihimme kuuluvat mediasuositukset perustuvat asiantuntijan arvioon asiakkaan liiketoiminnasta. Saamme paljon tietoa esimeriksi verkkosivujen analytiikalla, mikä auttaa meitä antamaan suosituksia mediahankintojen lisäämiseksi tai vähentämiseksi.

Tutustu tiimiimme!

Asiantuntijoidemme avulla pääset hyödyntämään kaikki digimarkkinoinnin tarjoamat mahdollisuudet.

Arvomme

Empaattisuus

values

Olemme ylpeitä lämminhenkisestä työyhteisöstämme, joka mahdollistaa yksilöllisen kasvun. Annamme jokaisen tulla nähdyksi ja kuulluksi. Annamme suuren arvon työntekijöittemme vahvuuksille.

Rohkeus

values

Turvallinen työyhteisömme rohkaisee kokeilemaan uutta ja kyseenalaistamaan totutun. Uskallamme ottaa riskejä mutta harkittuja sellaisia. Olemme valmiita tunnustamaan virheemme ja myös oppimaan niistä.

Omanarvontunto

values

Tunnemme arvomme asiantuntijoina ja yrityksenä. Emme laske itsellemme asettamiamme vaatimuksia minkään tai kenenkään vuoksi.

Tutustu palveluihimme täällä