Google-mainonta itse, yhdessä tai palveluna

Ainutlaatuinen Google-mainonta eri tavoin toteutettuna

Google-mainonta on ainutlaatuinen mahdollisuus tehdä markkinointia omalle kohderyhmälle heidän ollessa jo ostoaikeissa. Parhaat tulokset Google-mainonnasta saa, kun viestii kohderyhmälle kiinnostavasti, luotettavasti, oikeaan aikaan ja tarkasti kohdennetusti sekä optimoi mainontaa säännöllisesti saatujen tulosten pohjalta. Maallikolle pärjääminen kovassa kilpailutilanteessa voi olla kohtuuttoman vaikeaa.

Menestystarinat haluaa auttaa sinua voittamaan kohderyhmäsi sydämet Google-mainonnan avulla. Toteutamme juuri sinun yrityksellesi sopivan yhteistyömallin. Olemme olleet Googlen sertifioima partneriyritys partneriohjelman alusta alkaen.

Google-mainonta itse

Kukapa ei haluaisi osata tehdä Google-mainontaa itse? Itse tehtynä Google-mainonta voi olla erittäin taloudellinen vaihtoehto, jos pystyy reagoimaan nopeasti muutoksiin ja osaa Google-mainonnan perusteet. Tekemällä itse Google-mainontaa, saa hyvän näkemyksen siitä mitä oma kohderyhmä etsii ja kuinka he käyttäytyvät verkossa.

Itse tekeville Google-mainostajille tarjoamme koulutusta, sparrausta ja tukea juuri silloin, kun sitä eniten tarvitaan. Tiimillämme on kokemusta sadoista eri yrityksistä, tilanteista ja kampanjoista. Kun haluat ulkopuolista näkemystä, kokemusta tai sinulla on ongelma Google-tilin käytön kanssa, niin muutama tunti silloin tällöin Google-asiantuntijan kanssa voi vauhdittaa kampanjasi tuloksia merkittävästi. Koulutuksemme järjestetään juuri teidän yrityksenne mainostilinne ja kampanjan erityispiirteet huomioiden.

Google-mainonta yhdessä

Yhdessä kehitettävä Google-mainonta saattaa tuottaa kaikista parhaat tulokset. Asiakkaana pääset tuomaan Google-asiantuntijallemme tietoa yrityksenne sisältä, kuten muutoksista asiakaskäyttäytymisessä, tarkkaa tietoa myyntiluvuista tai -tapahtumista ja muista oleellisista asioista. Näitä tietoja käytetään kampanjan kehittämiseen.

Parhaiten yhdessä tehtävä Google-mainonta toimii silloin, kun yhteistyötä tehdään sopivan tiiviisti ja tietoa vaihtaen. Kartoitamme mielellämme, kuinka yhdessä tehtävä Google-mainonta voisi tuottaa teille tuloksia.

Google-mainonta palveluna

Palvelumallissa vastaamme koko Google-mainonnan suunnittelusta, toteutuksesta, seurannasta ja kehittämisestä itsenäisestä. Raportoimme saavutetuista tuloksista säännöllisin väliajoin, juuri sinun yrityksellesi tärkeillä mittareilla. Yhteistyön alussa laadimme mainontasuunnitelman, jota toteutamme koko Googlen alustalla annetulla budjetilla. Mainontasuunnitelmassa huomioidaan tavoitteet, kohderyhmä, mainonnan teemat ja käytössä oleva mainonta-alusta (hakusana-, display-, video- tai verkkokaupan Google Shopping-mainonta.)

Saavuta tavoitteesi Google-mainonnan avulla

Menestystarinat suunnittelee ja toteuttaa tavoitteidesi mukaisen Google-mainonnan ratkaisun. Voit kysyä meiltä mitä vain, kun suunnittelet Google Ads -mainonnan aloittamista. Asiantuntemuksemme kannattaa ottaa hyötykäyttöön jo hyvissä ajoin.

Tehdään sinulle sopiva Google-mainonnan ratkaisu

Varaa tästä 15 minuutin keskusteluaika tai jätä tarjouspyyntö.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

TILAA UUTISKIRJE​

Rekisteröidy uutiskirjeeseemme saadaksesi viimeisimmät päivitykset.
Älä huoli, emme koskaan lähetä sinulle roskapostia