Verkkosivujen kehittäminen ja optimointi

Verkkosivut ovat keskeisessä roolissa tuotteiden ja palveluiden myynnissä sekä yrityksen brändin rakentamisessa.

Palvele asiakastasi ja edistä liiketoimintaasi

Sisällöllisesti laadukas, toimiva ja eri sidosryhmiä palveleva verkkosivusto rakentaa ihmisten mielissä kuvaa asiantuntevasta ja aikaansa seuraavasta yrityksestä, jonka kanssa on mutkatonta asioida. Paikalle jämähtäneet ja huonon käytettävyyden omaavat sivut aiheuttavat kävijöissä luonnollisesti turhautumista. Verkkosivujen kehittyneisyydellä on merkittävä vaikutus yrityksen kilpailukykyyn suhteessa muihin alan toimijoihin.

Varmista hyvä asiakaskokemus

Verkkosivujen miellyttävä käytettävyys edistää asiakkaiden viihtymistä sivustolla. Hakutoiminnon sujuvuus, helppo selattavuus ja tuotetietojen kattavuus ovat syitä jäädä sivustolle pitemmäksikin aikaa. Moni liikkuu verkkosivuilla mobiililaitteella, joten sivujen tulee olla mobiilioptimoidut. Tämä on huomioitava jo sivuston suunnitteluvaiheessa.  Hyvä asiakaskokemus verkossa on vielä tänäpäivänä erottautumistekijä.

Sitouta sisällöillä

Puhuttele asiakastasi juuri häntä hyödyttävillä sisällöillä ja auta häntä etenemään ostopolulla. Asiakkaiden tarpeiden tunnistaminen ja markkinoinnin personointi tekevät kommunikoinnistasi  merkityksellistä sen vastaanottajalle. Markkinoinnin automaation välineet mahdollistavat välittömän reagoimisen asiakkaalla syntyneisiin tarpeisiin.

Ole tavoitettavissa

Asiakkaan ja yrityksen välisen yhteydenpidon tulee olla vaivatonta. Yhteydenottokanaviin kannattaa panostaa, ja erilaiset asiakaspalvelukanavat tulee kutoa toimivaksi kokonaisuudeksi. Palvelun tai tuotteen tarjoajan helppo tavoitettavuus kasvattaa asiakkaassa turvallisuuden tunnetta.

Tuota liidejä myynnille

Markkinoinnin automaation keinoin pystytään tunnistamaan potentiaalisia ostajia verkkosivun liikenteestä ja keräämään tietoa asiakkaan käyttäytymisestä. Markkinointiautomaatiojärjestelmän avulla voidaan viestiä asiakkaalle personoidusti ja oikea-aikaisesti, johdottaen häntä eteenpäin ostopolulla.

Sijoitu mahdollisimman korkealle hakutuloksissa

Ole löydettävissä, kun asiakkaasi osoittavat kiinnostusta tarjoamaasi tuotetta tai palvelua kohtaan. Hakukoneoptimoinnilla (SEO =  Search Engine Optimization) pyritään sijoittumaan mahdollisimman korkealle hakukonetuloksissa. Verkkosivuston sisältö ja rakenne ovat vaikuttamassa siihen, miten hakukone löytää sivuston ja ymmärtää sen rakenteen.

Sujuvuudella vaalit asiakassuhdetta

Sivujen tulee palvella asiakasta, tunnistaa hänen tarpeensa ja johdattaa häntä kohti ongelmanratkaisua. Näin saat heidät palaamaan sivustollesi aina uudestaan. Ajan tasalla oleminen on tärkeää, niin sivujen toimivuuden kuin sisällönkin suhteen.

Ota Menestystarinat avuksesi verkkosivu-uudistukseen!

Verkkosivujen kehitys aloitetaan tutkimalla yrityksen nykyistä sivustoa, sen rakennetta ja siellä tapahtuvaa liikennettä. Tätä kaikkea pyritään kehittämään paremmaksi ja sujuvammaksi.

Meiltä löytyy osaamista niin ohjelmoinnin, graafisen suunnittelun, sisällöntuotannon kuin projektijohtamisenkin alueella. Olemme uudistaneet lukuisia jo olemassa olevia sivustoja sekä tehneet lukuisia verkkosivustoja aivan alusta alkaen.
Verkkosivutyöskentelymme perustuu tutkittuun tietoon ja tarkkaan analyysiin siitä, miten sivustot kannattaa rakentaa. Kaikkea työtämme ohjaa asiakkaamme liiketoimintatavoitteet ja halu saavuttaa mahdollisimman korkea sivuston käyttäjäkokemus. </p

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

TILAA UUTISKIRJE​

Rekisteröidy uutiskirjeeseemme saadaksesi viimeisimmät päivitykset.
Älä huoli, emme koskaan lähetä sinulle roskapostia