Sosiaalisen median markkinointi 

Sosiaalisen median markkinointi 

SoMe-alustojen kautta tavoitetaan nopeasti ja tehokkaasti suurin osa asiakkaidemme kohderyhmistä. SoMe-markkinoinnin avulla rakennamme tietoisuutta asiakkaistamme heidän kohderyhmillensä ja aktivoimme kohderyhmän tekemään ostoja ja yhteydenottoja asiakkailtamme. 

Suunnittelemme ja toteutamme SoMe-markkinoinnin jokaisen asiakkaamme erityispiirteet huomioiden, aina asiakaslähtöisesti. Parhaat tulokset olemme toteuttaneet yhdistämällä SoMe-markkinointiin automaatioita ja perinteistä sisältöjen markkinointia.  Käyttämämme SoMe-alustat ovat Facebook, Instagram ja LinkedIn. 

Kuinka päästä alkuun

Aloitamme yhteistyön selvittämällä liiketoimintasi tavoitteet ja tahtotilasi yhteistyön sisällöstä. Voit halutessasi vaikuttaa siihen, kuinka tiivistä yhteistyön toivot olevan. Laadimme SoMe-markkinointiin SoMe-suunnitelman, jota varten tutustumme tavoitteidesi lisäksi yrityksesi liiketoiminnan erityispiirteisiin, kilpailutilanteeseen ja markkinointisi nykytilanteeseen.   SoMe-suunnitelman mukainen työ toteutetaan yrityksesi SoMe-tileille, joita hallinnoimme oman päätilimme alta. Jätä meille tarjouspyyntö SoMe-markkinoinnista

Ota yhteyttä

    Keskustele asiantuntijan kanssa

    Sähköposti