Verkossa tapahtuvan liiketoiminnan tulee olla tuloksellista siinä missä kaiken muunkin liiketoiminnan. Tuloksellisuuteen päästään oikealla analyysillä nykytilanteesta, oikeilla tavoitteilla ja mittareilla sekä tietysti järjestelmällisellä verkkoliiketoiminnan seuraamisella ja kehittämisellä.

Digitaalisuus tuo ennennäkemättömiä mahdollisuuksia liiketoiminnan kehittämiselle. Onko sinulla ollut haasteita saavuttaa tavoitteesi yrityksesi verkkoliiketoimintaan liittyen? Jos yrityksen omat resurssit eivät tahdo riittää tulokselliseen verkkoliiketoimintaan, niin kannattaa kääntyä ulkopuolisen asiantuntijan puoleen.

Ota Menestystarinat avuksi

Tehtävämme on vastata verkkoliiketoiminnan suotuisasta kehityksestä monikanavaisesti ja useilla eri toimenpiteillä. Aloitamme tekemällä kattavan lähtötilanneanalyysin, jossa analysoimme yrityksenne nykyistä tilannetta; niin toimialaanne ja toimintaanne kuin verkkomarkkinointianne sekä verkkosivujanne. Varmistamme, että verkkosivujenne kävijät tuottavat konversioita eli esimerkiksi tilauksia verkkokaupastanne tai yhteydenottoja lomakkeista. Toimimme suoraviivaisesti ja tehokkaasti, hyödyntäen luovuutta ja järjestelmällistä toimintatapaa tulosten saavuttamiseksi. Olemme tehneet asiakkaillemme tuloksellista verkkoliiketoimintaa vuosien ajan. Sertifioiduilla osaajillamme on vankka tausta verkkoliiketoiminnan kehitysprojekteista erikokoisille yrityksille eri toimialoilla.

Haluatko kuulla lisää?